Tillbehör till spjälsängar

För att göra spjälsängen med ombonad och mysig kan man köpa tillbehör som till exempel sänghimmel eller sängmobil. Vissa av sängtillverkarna har ett eget sortiment med spjälsängstillbehör men det finns också andra märken som gör fina babyprodukter av olika slag. Vi har plockat ut tillbehören som passar till barnsängar från baby till junior.

Kategorier: Sänghimmel | Mobiler | Spjälskydd | Babyfiltar | Nattlampa | Överkast

Populärt inom tillbehör för spjälsäng

 • Mini Dreams sänghimmel, grå

  Mini Dreams sänghimmel, grå
 • NG Baby Spjälskydd Spjälsäng Basic (Grå)

  NG Baby Spjälskydd Spjälsäng Basic (Grå)
  Snyggt spjälskydd från NG Baby i enfärgat grått. Tidlös design med yttertyg i bomullsblandning, fyllning fibervadd. Fyllningen av fibervadd produceras i Sverige, till största delen av återvunnet material. Det stabila skyddet fästs med knytband runt spjälsängens spjälor. Mått 360 x 25 cm.
 • Buddy & Hope Spjälsängsskydd Grått One Size

  Buddy & Hope Spjälsängsskydd Grått One Size
  Grått spjälsängsskydd från Buddy & Hope. Spjälsängsskyddet har en lätt stoppning för mer komfort. – Volangdetaljer på sidan.– Knytband för enkel fästning.– Oeko-Tex®-certifierat material som är fritt från skadliga ämnen.– Designad för att passa spjälsängar på 60 x 120 cm.– Mått: 360 x 28 x 1 cm.– Yttertyg: 100% Bomull.– Stoppning: 100% Polyester.– Maskintvätt 40 grader.
 • Liewood nattlampa Winston, rabbit creme de la creme

  Liewood nattlampa Winston, rabbit creme de la creme

Fler tips på tillbehör

 • Bloomingville Dott Mobil Sköldpaddor (Grön)

  Bloomingville Dott Mobil Sköldpaddor (Grön)
  Härlig mobil med sköldpaddor från Bloomingville. 
 • Elodie Blinkie Blå One Size

  Elodie Blinkie Blå One Size
  Elodie Details har designat denna Blinkie i Blå som är en perfekt kombination mellan gosedjur och snuttefilt. – Tillverkad i naturlig bomullsmuslin. – Muslinväv i två lager som blir mjukare för varje tvätt. – Perfekt storlek för att ta med på alla äventyr. – Höjd: 50 cm. – Uppfyller EU-säkerhetsstandard EN71. – 100% bomull. – Maskintvätt 30 grader.
 • Geggamoja Babyfilt (Hjärta)

  Geggamoja Babyfilt (Hjärta)
  Mjuk och mysig babyfilt från Geggamoja. På ena sidan är filten vit med rosa hjärtan, på den andra sidan är den enfärgat rosa. Filten har två lager tyg och enfärgade kantband. Ögla för nappen. Mått: 75x75 cm.
 • Sterntaler Spjälskydd Emmi original

  Sterntaler Spjälskydd Emmi original
  Från Sterntalers:s aktuella kollektion! Kvalitét som syns! Spjälskydd med fint motiv. Produktdetaljer: Mått: 190 x 27 cm Polycotton: 60% Bomull, 40% Polyester, Foder: Den är tillverkad av 100% Polyester Tvättas i 40 °C. Spjälsängsskydden passar sängar med bredden: 60cm och 70 cm
 • Ullenboom Spjälskydd mint/grå 200 cm

  Ullenboom Spjälskydd mint/grå 200 cm
  Spjälskyddet är ett idealiskt skydd för ditt barn. Det förhindrar att barnet gör sig illa av spjälen. Så bidrar det till en skön och avkopplande sömn. Spjälskyddet har även fler fördelar. Det är vadderat och ger en känsla av trygghet och att vara ombonad. Samtidigt bidrar det till säkerhet. Ett spjälskydd som skyddar mot kanter och hörn är en säker lösning för alla åldrar. När barnet har blivit lite äldre fungerar det även som gosekudde. Det har olika motiv och finns att få i flera olika designer. Yttertyget består av 100% Ökotex-certifierad Bomull. Den kan maskintvättas i 30 grader. Produktdetaljer: Kantskydd mått: 200 cm Mått; 13 cm i Diameter 10 Motiv-Patches Material: Yttertyg: 100 % ÖkoTex-certifierad Bomull Fyllning: 100 % ÖkoTex-certifierad Polyester Alla material är testade och godkända och innehåller inga skadliga ämnn. Maskintvättbar i 30°C. Fördelar: Anpassar sig efter barnet Idealisk för att fylla luckor mellan föräldrasängen och sidosängen. Den ger inga ljud ifrån sig. (Inget knastrande) Tillförlitligt skydd för bebisen. Producerad i ett litet EU-familjeföretag Passar till andra ULLENBOOM-produkter ur samma serie.
 • Elodie Pearl Velvet Filt Rebel Poodle/Vanilla White One Size

  Elodie Pearl Velvet Filt Rebel Poodle/Vanilla White One Size
  Vit Pearl Velvet filt från Elodie. Filten har en mjuk struktur i velour. – Dubbelskiktad för extra värme.– Förblir mjuk, tvätt efter tvätt.– Skonsam mot känslig hud.Vad du får: – 1 x Filt– Mått: 75 x 100 cm.– 100% Polyester.– Maskintvätt 40 grader.
 • MuslinZ Muslinfilt 120 cm 1-pack (Leopard/Vit)

  MuslinZ Muslinfilt 120 cm 1-pack (Leopard/Vit)
  MuslinZs ekologiska, mjuka babyfiltar/muslinfiltar i snyggt leopard mönster. Bambubomull har en fantastisk förmåga att vara temperaturreglerande: hålla värme men också tvärtom förbli sval beroende på väder.
 • Filt Baby

  Filt Baby
 • Done By Deer Speldosa Antee (Blå)

  Done By Deer Speldosa Antee (Blå)
  Mjuk och mysig speldosa från Done By Deer som hjälper ditt barn att somna.
 • Ullenboom Spjälskydd Elefant blå/grön 300 cm

  Ullenboom Spjälskydd Elefant blå/grön 300 cm
  Spjälskyddet är ett idealiskt skydd för ditt barn. Det förhindrar att barnet gör sig illa av spjälen. Så bidrar det till en skön och avkopplande sömn. Spjälskyddet har även fler fördelar. Det är vadderat och ger en känsla av trygghet och att vara ombonad. Samtidigt bidrar det till säkerhet. Ett spjälskydd som skyddar mot kanter och hörn är en säker lösning för alla åldrar. När barnet har blivit lite äldre fungerar det även som gosekudde. Det har olika motiv och finns att få i flera olika designer. Yttertyget består av 100% Ökotex-certifierad Bomull. Den kan maskintvättas i 30 grader. Produktdetaljer: Mått: 300 cm Mått; 13 cm i Diameter 15 Motiv-Patches Material: Yttertyg: 100 % ÖkoTex-certifierad Bomull Fyllning: 100 % ÖkoTex-certifierad Polyester Alla material är testade och godkända och innehåller inga skadliga ämnn. Maskintvättbar i 30°C. Fördelar: Anpassar sig efter barnet Idealisk för att fylla luckor mellan föräldrasängen och sidosängen. Den ger inga ljud ifrån sig. (Inget knastrande) Tillförlitligt skydd för bebisen. Producerad i ett litet EU-familjeföretag Passar till andra ULLENBOOM-produkter ur samma serie.
 • Buddy & Hope 2-Pack Muslin Flounce Filt Sandfärgad one size

  Buddy & Hope 2-Pack Muslin Flounce Filt Sandfärgad one size
  Sandfärgad Muslin Flounce filt från Buddy & Hope. Filten har flänskanter. – Oeko-Tex®-certifierat material som är fritt från skadliga ämnen.– Denna produkt är tillverkad av GOTS-certifierad ekologisk bomull.– Mått: 90 x 88 cm.– 100% Ekologisk bomull.– Maskintvätt 60 grader.
 • Ullenboom Spjälskydd Sand Björn 300 cm

  Ullenboom Spjälskydd Sand Björn 300 cm
  Spjälskyddet är ett idealiskt skydd för ditt barn. Det förhindrar att barnet gör sig illa av spjälen. Så bidrar det till en skön och avkopplande sömn. Spjälskyddet har även fler fördelar. Det är vadderat och ger en känsla av trygghet och att vara ombonad. Samtidigt bidrar det till säkerhet. Ett spjälskydd som skyddar mot kanter och hörn är en säker lösning för alla åldrar. När barnet har blivit lite äldre fungerar det även som gosekudde. Det har olika motiv och finns att få i flera olika designer. Yttertyget består av 100% Ökotex-certifierad Bomull. Den kan maskintvättas i 30 grader. Produktdetaljer: Mått: 300 cm 15 Motiv-Patches Mått; 13 cm i Diameter Material: Yttertyg: 100 % ÖkoTex-certifierad Bomull Fyllning: 100 % ÖkoTex-certifierad Polyester Alla material är testade och godkända och innehåller inga skadliga ämnn. Maskintvättbar i 30°C. Fördelar: Anpassar sig efter barnet Idealisk för att fylla luckor mellan föräldrasängen och sidosängen. Den ger inga ljud ifrån sig. (Inget knastrande) Tillförlitligt skydd för bebisen. Producerad i ett litet EU-familjeföretag Passar till andra ULLENBOOM-produkter ur samma serie.
 • JULIUS ZÖLLNER Spjälskydd Easy Fix antracit

  JULIUS ZÖLLNER Spjälskydd Easy Fix antracit
  Sött och gosigt spjälskydd från Julius Zöllner. Material och skötsel: Yttertyg: 100% Bomull Fyllning: 100% Polyesterfleece Tvättas i 30 °C. Testad och godkänd enligt Öko Tex Standard 100 - Testnummer: Mått: 200 x 30 cm Tillverkad i Tyskland
 • Born Copenhagen Spjälskydd 360cm (Midnight Dust)

  Born Copenhagen Spjälskydd 360cm (Midnight Dust)
  Spjälskydd från Born Copenhagen med vackert mönster.
 • Jabadabado musikmobil moln/måne rosa

  Jabadabado musikmobil moln/måne rosa
 • TOBI BABYBAY Spjälskydd Trend, ljusblå

  TOBI BABYBAY Spjälskydd Trend, ljusblå
  • Mått: ca. 157 x 1 x 25 cm Material: Yttertyg: 100% Bomull Fyllning: 100% Polyester Öko-Tex Standard 100 Kontrollnummer.: 12.0.03346 FI Hohenstein
 • Jollein Sänghimmel 155cm (Caramel)

  Jollein Sänghimmel 155cm (Caramel)
  Jollein Sänghimmel Vintage med snyggt fall skapar en mysig oas. Sänghimmeln kan hängas över sängen, i ett hörn i rummet eller på någon annan passande plats.
 • Pinolino Spjälskydd till barnsäng Jersey - grå

  Pinolino Spjälskydd till barnsäng Jersey - grå
  Sedan 1997 utvecklar, tillverkar och marknadsför Pinolino ett brett utbud av barnmöbler och leksaker. Pinolino själva står bakom tillverkligen av möblerna. Den övertygande kombinationen av en god service och bra priser gör Pinolino till en bra samarbetspartner. Företagets mål är att uppnå en belåten känsla hos alla kunder på alla nivåer. Högkvalitativa material, precision och en känsla för detalj. Produktdetaljer: Jersey, grå Praktisk dragkedja Fyllningskuddarna är löstagbara. Uppfyller kraven för Öko-Tex® Standard 100. Passar barnsängar i storleken: 120 x 60 cm - 140 x 70 cm. Mått: (L x B x H) 165 x 30 x 3 cm Material: Tyg 100 % Bomull, fyllning: 100 % Polyester-Fleece Rengöring: Överdraget är tvättbart i 60 °C och fyllningen i 30 °C
 • 1+ in the family Sarai Filt Beige one size

  1+ in the family Sarai Filt Beige one size
  Beige Sarai filt från 1+ In The Family. Filten är tillverkad i Spanien. – Mått: 90 x 90 cm.– 50% Ull, 50% Akryl.– Maskintvätt 30 grader.
 • Done by Deer 2-Pack Sea Friends Swaddle Puderrosa one size

  Done by Deer 2-Pack Sea Friends Swaddle Puderrosa one size
  Puderrosa Sea Friends swaddle från Done by Deer. – Oeko-Tex®-certifierat material som är fritt från skadliga ämnen.– Perfekt som swaddle, amningshanduk eller dregellapp.– Perfekt för vaggan, spjälsängen eller barnvagnen.– Mått: 120 x 120 cm.– 100% Bomull.– Maskintvätt 60 grader.
 • Roommate Speldosa Elefant (Grå)

  Roommate Speldosa Elefant (Grå)
  Rolig musikmobil från Roommate med en elefant balanserades på en boll.
 • koeka Babyfilt Antwerp (Maxi cosi) sapphire/silver grey

  koeka Babyfilt Antwerp (Maxi cosi) sapphire/silver grey
  Den mjuka underbara filten är tillverkad för att passa Maxi Cosi. Filten är idealisk att använda när det är för varmt för en åkpåse eller när det är för kallt helt utan skydd. Den har tydliga sömmar. Yttertyget består av våffeltyg med flanell. På insidan är den fylld med planell och fiberfill för att skapa en perfekt passform. Tack vare att undersidan är försedd med gummiband så anpassar den sig perfekt efter babyskyddet. På ovansidan har den två Koeka dragskor. Produktdetaljer: Materialsammansättning: 100% Bomull Fodrets sammansättning: 100% Bomull-Flanell Fyllningens sammansättning: Tillverkad av 100% Polyester Mått: Längd 45 cm, Bredd 60 cm Lämplig för: Maxi Cosi Pebble, Maxi Cosi Cabrio Fix, Maxi Cosi Citi, Cybex Aton, Stokke iZi Sleep, Stokke izo go, Mutsy exo Safe 2 go
 • sigikid Hållare till babymobil, trä

  sigikid Hållare till babymobil, trä
  Perfekt för att montera en babymobil på sängen, vaggan eller lekhagen. Den vita hållaren är tillverkad av trä och har en smart skruvmekanism. Detaljer: Mått: 58 x 9 x 7,5 cm Material: Trä Avtorkbar OBS! Hållaren är inte lämplig att montera på ett skötbord då babymobilen skulle hänga alldeles för långt ner. För att förhindra eventuell skada genom att barnet trasslar in sig, avlägsna denna leksak så snart barnet börjar försöka resa sig på händer och knän i krypläge.
 • Apple Park Boxer the Dog Napphållare Blå 0 - 12 mån

  Apple Park Boxer the Dog Napphållare Blå 0 - 12 mån
  Blå Boxer the Dog napphållare från Apple Park. Napphållaren har ett kardborreband upptill. – Bjällror och prassel som stimulerar ditt barns hörsel.– Oeko-Tex®-certifierat material som är fritt från skadliga ämnen.– Denna produkt är tillverkad av hållbart odlad ekologisk bomull.– Mått: 24 cm.– CE-märkt.– 100% Ekologisk bomull.– Stoppning: majsfiber.– Maskintvätt 30 grader.
 • NG Baby Spjälskydd Volang (Natural)

  NG Baby Spjälskydd Volang (Natural)
  Fantastiskt sött, heltäckande spjälskydd från NG Baby som enkelt knyts fast med bomullsbanden runt sängens insida. Detta spjälskydd kommer definitvt ge spjälsängen en ombonad och mysig miljö för en härlig sovoas samtidigt som det skyddar babyn från de mer hårda spjälorna.
 • Nattou Spjälskydd Sam & Toby blå

  Nattou Spjälskydd Sam & Toby blå
  Mjukt vadderat spjälskydd från Nattou. Alla produkter från Nattou är tillverkade med kärlek för detalj. Detaljer: Material: 100% Polyester Tvättas i 30 °C. Inte lämplig för torktumling.
 • NG Baby spjälskydd tjockt spjälsäng, mood natural, Mood natural

  NG Baby spjälskydd tjockt spjälsäng, mood natural, Mood natural
 • FILLIKID Spjälskydd Cocon grå

  FILLIKID Spjälskydd Cocon grå
  Passar sidosängen Cocon. Produktdetaljer: Mått: 165 x 26 cm Material: 100% Bomull, Stoppning: Polyesterfleece Tvättas i 40° C
 • Jabadabado snuttefilt teddy

  Jabadabado snuttefilt teddy
 • Mountain Buggy Filt Geo 2018 One Size

  Mountain Buggy Filt Geo 2018 One Size
  Håll älsklingen varm och skön under barnvagnspromenaden med denna Filt i Geo 2018, designad i Nya Zeeland av Mountain Buggy. – Tillverkad i Oeko-Tex®-certifierade material. – Mjuk bomullsjersey med gott om stretch. – Mått: 72 x 100 cm. – 95% bomull och 5% spandex. – Maskintvätt 30 grader.
 • NICI My First NICI Snuttefilt Mus 25 x 25 cm

  NICI My First NICI Snuttefilt Mus 25 x 25 cm
  Nici My First är en ny produktserie som är lämplig för barn redan från födseln. Detaljer: Mått: 25 x 25 cm
 • Lumilove pingvin gråbrun

  Lumilove pingvin gråbrun
 • Nattou Iris & Lali Sängmobil (Rosa)

  Nattou Iris & Lali Sängmobil (Rosa)
  Sängmobilen är perfekt att hänga över vaggan eller spjälsängen. Figurerna och hjälper att vyssa barnet till sömns.I mobilen hänger mjuka figurer.
 • KÄTHE KRUSE Mini Babymobil Hund Sammy

  KÄTHE KRUSE Mini Babymobil Hund Sammy
  Detaljer: Tillverkarens -Art.-Nr.: 74784 Hängleksak Skallra / Bjällra Storlek: 25 cm Material: Fyllning: Polyester Rengöring: Tvättbar i 30° C. Från 0 år. OBS! Ta bort förpackningen innan användning.
 • Rätt Start spjälskydd stripe grå EKO, spjälsäng

  Rätt Start spjälskydd stripe grå EKO, spjälsäng
 • Roommate Musikmobil (Ananas)

  Roommate Musikmobil (Ananas)
  Speldosa från Roommate tillverkad i 100% organisk bomull, stoppad med fiberfyllning. Trähandtag. Torkas av med fuktig trasa. Musik: Brahms Lullaby. Mått 16,5 cm.
 • NG Baby Spjälskydd Volang (Vit)

  NG Baby Spjälskydd Volang (Vit)
  Spjälskydd från NG Baby med vacker volang. Spjälskyddet knyts fast runt sängens spjälor så att babyn får en mjuk, ombonad och mysig sovmiljö. Spjälskyddet är tillverkat i Sverige. Tillverkat i GOTS-certifierad bomullssatin.
 • HOBEA-Germany Omlottfilt sommar ljusblå

  HOBEA-Germany Omlottfilt sommar ljusblå
  Omlottfilten är praktisk och kommer med bältesspår för att passa trepunktssele. Den är därmed perfekt att använda i babyskyddet. Produktdetaljer: Material: Yttertyg: Microfleece, Foder: 100% Bomull Storlek: 70 x 70 cm Tvättas i 30 °C Passar babyskydd med trepunktsbälte. Lämplig för bebisar upp till 1 års ålder. Tillverkad inom EU.
 • Nattou Buddiezzz snutte gelpack, giraff

  Nattou Buddiezzz snutte gelpack, giraff
 • Form Living Sänghimmel (Rosa)

  Form Living Sänghimmel (Rosa)
  Fin sänghimmel från Form Living. Med denna sänghimmel blir sovplatsen ännu mysigare. Tillverkad i polyester. Mått 45 x 230 cm.
 • Ullenboom Spjälskydd Elefant blå/grön 120 cm

  Ullenboom Spjälskydd Elefant blå/grön 120 cm
  Spjälskyddet är ett idealiskt skydd för ditt barn. Det förhindrar att barnet gör sig illa av spjälen. Så bidrar det till en skön och avkopplande sömn. Spjälskyddet har även fler fördelar. Det är vadderat och ger en känsla av trygghet och att vara ombonad. Samtidigt bidrar det till säkerhet. Ett spjälskydd som skyddar mot kanter och hörn är en säker lösning för alla åldrar. När barnet har blivit lite äldre fungerar det även som gosekudde. Det har olika motiv och finns att få i flera olika designer. Yttertyget består av 100% Ökotex-certifierad Bomull. Den kan maskintvättas i 30 grader. Produktdetaljer: Mått: 120 cm Mått; 13 cm i Diameter 6 Motiv-Patches Material: Yttertyg: 100 % ÖkoTex-certifierad Bomull Fyllning: 100 % ÖkoTex-certifierad Polyester Alla material är testade och godkända och innehåller inga skadliga ämnn. Maskintvättbar i 30°C. Fördelar: Anpassar sig efter barnet Idealisk för att fylla luckor mellan föräldrasängen och sidosängen. Den ger inga ljud ifrån sig. (Inget knastrande) Tillförlitligt skydd för bebisen. Producerad i ett litet EU-familjeföretag Passar till andra ULLENBOOM-produkter ur samma serie.
 • Nattou Lapidou stor snutte, grön

  Nattou Lapidou stor snutte, grön
 • Jollein Babymobil Safari

  Jollein Babymobil Safari
  Den söta musikmobilen hjälper bebisen att somna. Med hjälp av musiken blir det lättare för bebisen att somna. Djuren är tillverkad av Bomull och stoppade med Polyesterfiber. Detaljer: Med behaglig musik Med gepad, noshörning, lejon, krokodil och giraff. Hjälper bebisen att somna. Yttertyg: Bomull Fyllning: Polyesterfiber
 • NG Baby Spjälskydd Eko Spjälsäng

  NG Baby Spjälskydd Eko Spjälsäng
  Spjälskydd från NG Baby i ekologiskt material. Mjukt skydd som ger extra komfort i spjälsängen. Fästs enkelt med band som knyts i sängens spjälor. Tillverkat i 100% ekologisk bomull GOTS, samt stoppning i återvunnet material 100% polyester. Mått 360 x 25 cm. Passar spjälsängar med bäddmåttet 120 x 60 cm.
 • Ullenboom Lappteknik Spjälskydd till lekhage 100x100 cm Skogsdjur Petrol (200 cm)

  Ullenboom Lappteknik Spjälskydd till lekhage 100x100 cm Skogsdjur Petrol (200 cm)
  Spjälskyddet har utvecklats för att användas som en skyddande kant i din lekhage. Så kan du därmed förebygga skador. Det är 200 x 30 cm stort och passar i lekhagar med måtten 100 x 100 cm. Med hjälp av sex band så håller den sig stabil. Spjälskyddet kommer i en läcker design som drar blickarna till sig. Kanten skapar även en läcker kontrast med sina olika mönster och färger. För ovan- och undersidan har man använt sig av 100% Ökotex-certifierad Bomull. Vadderingen består av Ökotex-certifierad Polyester. Det går att maskintvätta i 30°C. Produktdetaljer: 200 x 30 cm (täcker hälften av lekhagen) Optimalt anpassad för lekhagen 6 band för att enkelt kunna fästa det i lekhagen. Passar lekhagar med måtten 100 x 100 cm. Material: 100% Ökotex-certifierad Bomull Vaddering med Ökotex-certifierad Polyester Materialen är testade och godkända samt allergivänliga. Materialen uppfyller de höga kraven för bebisprodukter. Maskintvättbar i 30 °C Fördelar: Vaddering som skyddar bebisen. Producerad i ett litet EU-familjeföretag Passar till andra produkter från Ullenboom i samma serie
 • Jollein trämobil havsdjur, grön/grå/natur

  Jollein trämobil havsdjur, grön/grå/natur
 • Ullenboom Lappteknik Spjälskydd till spjälsäng 120x60 cm Elefant blå/grön (360 cm)

  Ullenboom Lappteknik Spjälskydd till spjälsäng 120x60 cm Elefant blå/grön (360 cm)
  Spjälskyddet är idealitskt för alla spälsängar och är 30 cm högt och vadderat. Så skyddar det barnet mot drag. Spjälskyddet har ett veck var 60:e centimeter och anpassar sig därmed bra efter hörn. Flera band bidrar till extra stabilitet. Framsidan har läcker lappteknik med olika mönster. Längst ut finns en bred kant. För spjälskyddet har man endast använt sig av 100% Bomull som är certifierad enligt Ökotex Standard. Materialet är särskilt mjukt, testat och godkänt samt allergivänligt. Vadderingen består av Ökotex-certifierad Polyester. Produktdetaljer: Mått liggyta: 360 x 30 cm Komplett runt hela sängen Integrerade veck för bättre passform 16 fästband 2-3 cm vaddering 20 x 20 cm 2 långa delar som bildar ett spjälskydd Material: 100 % Bomull som uppfyller kraven för ÖkoTex Standard Vaddering av Ökotex-certifierad Polyester Testad och godkända allergivänliga material Maskintvättbar i 30°C Fördelar: Passar spjälsängar med måtten 120x60 cm. Två-delat spjälskydd som alltid förblir en del av spjälsängen. Vaddering som skyddar bebisen. Producerad i ett litet EU-familjeföretag Passar till andra produkter från Ullenboom i samma serie
 • fehn® Loopy & Lotta Snuttefilt Giraff Deluxe

  fehn® Loopy & Lotta Snuttefilt Giraff Deluxe
  Fehn tillverkar leksaker för både bebisar och lite äldre barn. I sortimentet hittar du underbart produkter som babygym, babymobiler, skallror, speldosor och mycket mer. De kommer i en fin och läcker design som tilltalar både barn och föräldrar. De finns att få i många olika varianter i olika utföranden. Företaget grundades 1949 av Arthur Fehn och är ett leksaksföretag med säte i Rödenthal som ligger i Franken, Tyskland. Företaget drivs nu i tredje generation. Fehn står för kvalitet, innovation och obegränsat med skoj! Produkterna är tillverkade med kärlek och bidrar till bebisens utvecvkling samtidigt som synen, hörseln och känseln främjas. Alla leksaker från Fehn är testade av oberoende testinstitut. Så kan du vara säker på att du köpt en produkt som du kan känna dig trygg med. Detaljer: Idealisk som gåva. Försedd med nappfäste. Mått: 38 cm Material: Softvelours, Nicki, Frottee, Brodyr Tvättas i 30 °C. Lämplig från födseln.
ileadileadileadilead