Sänghimmel

Inred barnrummet med en fin sänghimmel som kan hängas ovanför spjälsängen. Sänghimmeln du köper kan fästas i taket med krok eller på ett sänghimmelstativ. När barnet byter säng och kanske inte lägre vill ha en sänghimmel kan man använda sin himmel i en myshörna istället.

Spjälsänghimmel har en storlek som gör att den täcker huvuddelen av sängen. Det skapar en mysig känsla och dämpar ljuset över ansiktet. Beroende på vilket tyg eller färg man har på sänghimlen blir ljusgenomsläppet olika.

Populärt inom sänghimmel

 • Mini Dreams sänghimmel, grå

  Mini Dreams sänghimmel, grå
 • Sänghimmel Maple

  Sänghimmel Maple
  Handgjord sänghimmel i rund modell med tyg i tvättad bomull och toppring av metall. Tyget är avtagbart och tvättbart. Ögla upptill för upphängning. Ø 63 cm. 2x200x400 cm (vidd längst ner 800 cm). Observera: detta är ingen leksak för småbarn. Håll mindre barn under uppsikt. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI
 • Kaxholmen Sänghimmelstativ Fristående

  Kaxholmen Sänghimmelstativ Fristående
  Fristående sänghimmelstativ från Kaxholmens Sängfabrik. Låt ditt barn sova sött under sänghimmeln som ger barnrummet en mysfaktor. Passar alla spjälsängar och är enkel att flytta runt.Höjd 157 cm
 • Alvi Sänghimmel Voile vit

  Alvi Sänghimmel Voile vit
  Produktdetaljer: Material:35% Bomull, 65% Polyester Tvättas i 30°C.

Fler tips på sänghimmel

 • Mini Dreams Sänghimmel Liten (Grå)

  Mini Dreams Sänghimmel Liten (Grå)
  Drömmig sänghimmel från Mini Dreams som passar perfekt att hänga över vagga eller spjälsäng.
 • Jollein Sänghimmel (Vit)

  Jollein Sänghimmel (Vit)
  Mysig sänghimmel från Jollein som enkelt hängs upp över sängen.
 • NG Baby Sänghimmel Mood Ruffles (Light Grey)

  NG Baby Sänghimmel Mood Ruffles (Light Grey)
  Sänghimmel i linne från Ng Baby som tillhör deras serie Mood Ruffles. Sänghimlen är tillverkad i Sverige. Sänghimlen monteras enkelt på ett reglerbart stativ och passar flertalet spjälsängar utan täckta gavlar. Stativ köpes separat.
 • Jabadabado sänghimmel, light grey

  Jabadabado sänghimmel, light grey
 • Ullenboom Sänghimmel & 135x200 cm blå/grå

  Ullenboom Sänghimmel & 135x200 cm blå/grå
  Sänghimlen från Ullenboom bidrar till säkerhet och trygghet. Spjälsängen förvandlar sig således till en plats när barnet känner sig säker. Utöver det så fungerar den även som skydd. En 10 cm bred kant ger den en särskild karaktär. Den är 135 x 200 cm och anpassar sig efter spjälsängen och passar många sänghimmelstänger. Du behöver bara montera den på hållaren så är den monterad. Sänghimlen är tillverkad av Ökotex-certifierad Bomull. Tyget är självklart fri från skadliga ämnen. Produktdetaljer: Mått: 135 x 200 cm Enkel att montera Passar på många olika himmelstänger Universal och passar olika spjälsängar 10 cm bred kant Längd på Tvättas i 40 °C. Material: 100% Bomull Ökotex Standard Testade och godkända allergivänliga material Goda andningsegenskaper Fördelar: Läcker design Passar sängar i storleken 120 x 60 eller 140 x 70 cm. Producerad i ett litet EU-familjeföretag Passar till andra produkter från Ulleboom i samma serie.
 • babybay Sänghimmel vit/vit 200 x 135 cm

  babybay Sänghimmel vit/vit 200 x 135 cm
  Förvandla din babybay till en himmelsäng. Produktdetaljer: Material: 100 % Polyester, Band: 100 % Bomull Mått: 200 x 135 cm Tvättas i 30 °C. Testad och godkänd enligt Ökotex-Standad 100 Nummer: 94.0.6811 OBS! Sänghimmelstången ingår inte i leveransen.
 • Stokke Sleepi sänghimmelsstång, vit

  Stokke Sleepi sänghimmelsstång, vit
 • Sänghimmel, Milla

  Sänghimmel, Milla
  Sänghimmel, Grå, 55x230cm
 • Sebra Sänghimmel Tea Brown One Size

  Sebra Sänghimmel Tea Brown One Size
  Sänghimmel från Sebra. Sänghimlen är designad i Danmark och har en galge i metall. – Kan hängas över sängen eller från taket.– Mjukt material.– Mått: 52 diam x 240 cm.– 100% Bomull.– Maskintvätt 40 grader.
 • Sänghimmel Dokie

  Sänghimmel Dokie
  Sänghimmel med kanal för stänger. Matcha med Hastas egna stänger. Tyget är 95% mörkläggande – perfekt för att skapa en mysig hörna i barnrummet där barnet kan sova gott. Mått: 100×270 cm. Tygets djup är 100 cm. Längden är 270 cm med kanal i mitten. Förpackningen innehåller 1 st sänghimmel (Obs! Enbart tyg). Stänger köps separat.
 • Mini Dreams Sänghimmel Liten (Vit)

  Mini Dreams Sänghimmel Liten (Vit)
  Drömmig sänghimmel från Mini Dreams som passar perfekt att hänga över vagga eller spjälsäng.
 • Jollein Sänghimmel 155cm (Caramel)

  Jollein Sänghimmel 155cm (Caramel)
  Jollein Sänghimmel Vintage med snyggt fall skapar en mysig oas. Sänghimmeln kan hängas över sängen, i ett hörn i rummet eller på någon annan passande plats.
 • JOX Sänghimmel Blå One Size

  JOX Sänghimmel Blå One Size
  Blå sänghimmel från JOX. Sänghimlen har en öppning framtill. – Skapar en mysig atmosfär runt sängen.– Fästs i taket med ett snöre.– Obs. var god kontrollera upphängningen regelbundet för säkerhet.– Mått: 230 x 50 x 50 cm.– 80% Polyester, 20% Bomull.– Maskintvätt 40 grader.
 • Vipack Amori - Säng Med Sänghimmel

  Vipack Amori - Säng Med Sänghimmel
  Amori är en serie av supersöta möbler från Vipack. Amori betyder älskar och vilket namn skulle kunna passa bättre? För kan man annat än älska den vackra sängen med sina mjuka former och söta små hjärtan? Den här sängen kommer garanterat att få rummet att kännas extra mysigt och ombonat - perfekt för en riktig drömmare!
 • NG Baby canopy, MOOD dusty pink

  NG Baby canopy, MOOD dusty pink
 • Stokke Sleepi Sänghimmelstativ (Natur)

  Stokke Sleepi Sänghimmelstativ (Natur)
  Stokke Sleepi Sänghimmelstativ till Sleepi. Passar Sleepi Mininest, spjälsäng och Junior. På gardinstången kan du hänga upp Stokke Sleepi sänghimmel för att ge barnrummet en varm och mysig känsla. Tillverkad i solid bok för hållbarhet och har ett perforerat hål för att hänga upp en mobil.
 • Mini Dreams sänghimmel, vintage pink

  Mini Dreams sänghimmel, vintage pink
 • JaBaDaBaDo Sänghimmel (Guld)

  JaBaDaBaDo Sänghimmel (Guld)
  Sov lika gott som prinsessan på ärten med denna ljuvliga sänghimmel från JaBaDaBaDo. Sänghimmeln har rejält med tyg som är lätt transparent och som ger en fyllig och ombonad känsla med ett vackert fall. Sänghimmeln passar lika bra till spjälsäng, juniorsäng eller till myshörnan.
 • JOX Sänghimmel Grå One Size

  JOX Sänghimmel Grå One Size
  Grå sänghimmel från JOX. Sänghimlen har en öppning framtill. – Skapar en mysig atmosfär runt sängen.– Fästs i taket med ett snöre.– Obs. var god kontrollera upphängningen regelbundet för säkerhet.– Mått: 230 x 50 x 50 cm.– 80% Polyester, 20% Bomull.– Maskintvätt 40 grader.
 • JaBaDaBaDo Sänghimmel (Petroleum)

  JaBaDaBaDo Sänghimmel (Petroleum)
  Gö:r sä:ngen till en mysig sovplats som barnen kommer att lä:ngta efter att få: gå: och lä:gga sig i. Sä:nghimmeln kan med fö:rdel ä:ven hä:ngas mitt i rummet och blir då: en rolig lekplats. Eller fyll upp med massor av kuddar och skapa en mysig lä:shö:rna. Oavsett hur den anvä:nds blir den en dekorativ inredningsdetalj som ger barnrummet en ombonad och lyxig kä:nsla. ':
 • Sänghimmel, Milla

  Sänghimmel, Milla
  Sänghimmel, Vit, 55x230cm
 • NG Baby sänghimmel, blå

  NG Baby sänghimmel, blå
 • babybay Sänghimmel blå/vit

  babybay Sänghimmel blå/vit
  babybay Sänghimmel Sänghimmeln passar babybay sidosängar. Gör din baybay till en sagolik himmelsäng. Sänghimmeln skyddar även ditt barn från solljus och drag. • Luftig sänghimmel av tyg med snörning och band. • För ännu mer lugn, ro och trygghet. • Skyddar från solstrålar och korsdrag. • Maskintvättbar vid 30° C • 100% Polyester, Band: 100% Bomull Godkänd enligt: Ökotex-Standard 100 Prüf-Nr. 94.0.6811 FI Hohenstein Sänghimmelstången ingår INTE i leveransen.
 • Liewood sänghimmel Enzo, stone grey

  Liewood sänghimmel Enzo, stone grey
 • Jollein Sänghimmel 155cm (Grön)

  Jollein Sänghimmel 155cm (Grön)
  Jollein Sänghimmel Vintage med snyggt fall skapar en mysig oas. Sänghimmeln kan hängas över sängen, i ett hörn i rummet eller på någon annan passande plats.
 • Roommate Sänghimmel (Rosa)

  Roommate Sänghimmel (Rosa)
  Superfin sänghimmel från Roommate som verkligen blir ett blickfång i barnrummet.
 • Liewood Enzo Sänghimmel (Rose)

  Liewood Enzo Sänghimmel (Rose)
  Böljande sänghimmel från Liewood som passar över barnets säng. Ger ett fint intryck till hela rummet. Sänghimmeln är tillverkad i 100% ekologisk bomull. Mått 50 cm i diameter, längd 200 cm.
 • Roommate Sänghimmel (Rosa)

  Roommate Sänghimmel (Rosa)
  Superfin sänghimmel från Roommate som verkligen blir ett blickfång i barnrummet.
 • Stokke Sleepi sänghimmelsstång, hazy grey

  Stokke Sleepi sänghimmelsstång, hazy grey
 • Sänghimmel Grå

  Sänghimmel Grå
 • Sänghimmel Maple

  Sänghimmel Maple
  Handgjord sänghimmel i rund modell med tyg i tvättad bomull och toppring av metall. Tyget är avtagbart och tvättbart. Ögla upptill för upphängning. Ø 63 cm. 2x200x400 cm (vidd längst ner 800 cm). Observera: detta är ingen leksak för småbarn. Håll mindre barn under uppsikt. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. När du köper den här produkten stödjer du, tillsammans med Ellos, ansvarsfullt odlad bomull. Det betyder inte att produkten är tillverkad av fysiskt spårbar Better Cotton. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Licensnummer & testinstitut: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI
 • babybay Sänghimmel grön 200 x 135 cm

  babybay Sänghimmel grön 200 x 135 cm
  Förvandla din babybay till en himmelsäng. Produktdetaljer: Material: 100 % Polyester, Band: 100 % Bomull Mått: 200 x 135 cm Tvättas i 30 °C. Testad och godkänd enligt Ökotex-Standad 100 Nummer: 94.0.6811 OBS! Sänghimmelstången ingår inte i leveransen.
 • Liewood sänghimmel Enzo, rose

  Liewood sänghimmel Enzo, rose
 • NADINE sänghimmel - ekologisk

  NADINE sänghimmel - ekologisk
  Sänghimmel tillverkad i tvättad ekologisk bomullskvalité. Bomullsgarnet är av en grövre typ och ger tyget en exklusiv look och linneliknande känsla. Fäst sänghimlen i barnrummet för att skapa en mysig och ombonad atmosfär över barnsängen. Den här produkten är tillverkad av 100% ekologisk bomull och är GOTS-certifierad CU 847472. Det innebär att allt från odling, plockning, beredning och tillverkning av själva produkten, är kontrollerad. Produkten är alltså ansvarsfullt producerad genom hela leverantörskedjan och arbetsvillkoren på odlingar och i fabriker är goda. Vi på Jotex älskar textil och kommer efter bästa förmåga bidra till att textilproduktionen i världen ska bli mer hållbar och rättvis. Material: 100% bomull. Storlek: Höjd 240 cm, ø 45 cm. Skötselråd: Tvätt 30°. Tips/råd: Kontrollera upphängningen regelbundet för säkerhet. Varning! Använd aldrig denna produkt till spädbarn eller småbarn under tre år för att undvika risk för kvävning och intrassling. Denna produkt är ingen leksak.
 • BABYBJÖRN Sänghimmel för Vagga Harmony vit

  BABYBJÖRN Sänghimmel för Vagga Harmony vit
  SÄNGHIMMEL FÖR VAGGA HARMONI Kompletterar den sköna känslan BABYBJÖRN Sänghimmel till Vagga Harmony kompletterar vaggan och gör det ombonat och mysigt för din baby. Sänghimmeln är gjord i ett luftigt nättyg som skärmar av utan att göra det instängt. Lugnt och tryggt för babyn i vaggan Sänghimmeln skärmar av och dämpar störande ljus för att få en mer ombonad känsla i vaggan. Tunt nättyg för bra luftcirkulation Det tunna nättyget låter luften cirkulera fritt så att det inte blir instängt för barnet, även om du drar sänghimmeln runt hela vaggan. Praktiskt insektsskydd Du kan dra sänghimmeln runt hela vaggan och använda det som myggnät. Lätt att sätta fast Sänghimmeln är lika lätt att sätta fast som att ta loss för att tvätta. Praktisk förvaringspåse ingår Praktisk påse som skyddar sänghimmeln vid förvaring. • Öko-Tex-godkänt. Materialet är mjukt och godkänt enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1. • Materialet kan lätt tas bort och tvättas i maskin i 40°C • 66cm Vaggan ingår inte i leveransen
 • noukie´s Sänghimmel Mia & Victoria rosa 175 x 300 cm

  noukie´s Sänghimmel Mia & Victoria rosa 175 x 300 cm
  Produktdetaljer: Material: Tillverkad av 100% Polyester Tvättas i 30 °C. Lämplig för torktumling
 • noukie´s Sänghimmel Victor & Lucien 175 x 300 cm

  noukie´s Sänghimmel Victor & Lucien 175 x 300 cm
  Produktdetaljer: Material: Tillverkad av 100% Polyester Tvättas i 30 °C. Lämplig för torktumling
 • Form Living Sänghimmel (Rosa)

  Form Living Sänghimmel (Rosa)
  Fin sänghimmel från Form Living. Med denna sänghimmel blir sovplatsen ännu mysigare. Tillverkad i polyester. Mått 45 x 230 cm.
 • Kaxholmen sänghimmelstativ, golv

  Kaxholmen sänghimmelstativ, golv
 • NG Baby Sänghimmel Light Grey One Size

  NG Baby Sänghimmel Light Grey One Size
  Dröm sött med denna Sänghimmel i Light Grey, designad av det svenska märket NG Baby. – Tillverkad i Sverige. – ¨Tillverkad i mjukt och lätt linne. – Para ihop med matchande Påslakanset åt Spjälsäng och Barnvagn Duvet and Pillow Case Set för mysiga sovstunder. – Tillverkad i Sverige. – 100% linne. – Maskintvätt 40 grader.
 • JaBaDaBaDo Sänghimmel (Mörkrosa)

  JaBaDaBaDo Sänghimmel (Mörkrosa)
  Fin sänghimmel från JaBaDaBaDo att inreda barnrummet med. Sänghimmeln kan med fördel hängas mitt i rummet och blir då en rolig lekplats. Eller fyll upp med massor av kuddar och skapa en mysig läshörna. Tyget är i materialet polyester, och bomull. Går att tvätta i handtvätt 30°.  Fästes enkelt med en krok i taket (krok ingår ej) Längd: 230 cm. Färg: Rosa
 • Jollein Sänghimmel (Mustard)

  Jollein Sänghimmel (Mustard)
  Fantastiskt söt sänghimmel från Jollein i vackert, böljande senapsgult tyg med ett toppigt tak. Passar perfekt till barnrummet att sätta över sängen som en härlig sovoas, eller varför inte i ett hörn som ett mysigt krypin att läsa böcker i när en vill vara för sig själv en stund?
 • NG Baby Mood Sänghimmel Terracotta One Size

  NG Baby Mood Sänghimmel Terracotta One Size
  Gör sovrummet till en mysig plats att sova med denna Mood Sänghimmel i Terracotta från svenska märket NG Baby – Från märkets Mood Ruffles-kollektion. – Tillverkad i naturlinne. – Passar till vagga, spjälsäng och vanlig säng. – Tillverkad i Sverige. – Mått: 155 x 230 cm. – 100% linne. – Maskintvätt 40 grader.
 • Sebra sänghimmel, honey mustard

  Sebra sänghimmel, honey mustard
 • babybay Sänghimmel vit/vit

  babybay Sänghimmel vit/vit
  babybay Sänghimmel Sänghimmeln passar babybay sidosängar. Gör din baybay till en sagolik himmelsäng. Sänghimmeln skyddar även ditt barn från solljus och drag. • Luftig sänghimmel av tyg med snörning och band. • För ännu mer lugn, ro och trygghet. • Skyddar från solstrålar och korsdrag. • Maskintvättbar vid 30° C • 100% Polyester, Band: 100% Bomull Godkänd enligt: Ökotex-Standard 100 Prüf-Nr. 94.0.6811 FI Hohenstein Sänghimmelstången ingår INTE i leveransen.
 • NG Baby canopy, MOOD light grey

  NG Baby canopy, MOOD light grey
 • babybay Sänghimmel vita stjärnor

  babybay Sänghimmel vita stjärnor
  babybay Sänghimmel Material: Sänghimmeltyg: 100% Polyester Himmelband: 52% Polyester, 48% Bomull • Mått: ca. 200 x 135 cm • Handtvätt. Sänghimmelstången finns att köpa separat och ingår INTE i leveransen.
 • Ullenboom Sänghimmel & 135x200 cm Sand Björn

  Ullenboom Sänghimmel & 135x200 cm Sand Björn
  Sänghimlen från Ullenboom bidrar till säkerhet och trygghet. Spjälsängen förvandlar sig således till en plats när barnet känner sig säker. Utöver det så fungerar den även som skydd. En 10 cm bred kant ger den en särskild karaktär. Den är 135 x 200 cm och anpassar sig efter spjälsängen och passar många sänghimmelstänger. Du behöver bara montera den på hållaren så är den monterad. Sänghimlen är tillverkad av Ökotex-certifierad Bomull. Tyget är självklart fri från skadliga ämnen. Produktdetaljer: Mått: 135 x 200 cm Enkel att montera Passar på många olika himmelstänger Universal och passar olika spjälsängar 10 cm bred kant Längd på Tvättas i 40 °C. Material: 100% Bomull Ökotex Standard Testade och godkända allergivänliga material Goda andningsegenskaper Fördelar: Läcker design Passar sängar i storleken 120 x 60 eller 140 x 70 cm. Producerad i ett litet EU-familjeföretag Passar till andra produkter från Ulleboom i samma serie.
 • Vipack Amori - Säng Med Sänghimmel Med Textilier

  Vipack Amori - Säng Med Sänghimmel Med Textilier
  Amori är en serie av supersöta möbler från Vipack. Amori betyder älskar och vilket namn skulle kunna passa bättre? För kan man annat än älska den vackra sängen med sina mjuka former och söta små hjärtan? Den här sängen kommer garanterat att få rummet att kännas extra mysigt och ombonat - perfekt för en riktig drömmare!
 • Jabadabado sänghimmel vit

  Jabadabado sänghimmel vit
 • babybay Sänghimmel sand 200 x 135 cm

  babybay Sänghimmel sand 200 x 135 cm
  Förvandla din babybay till en himmelsäng. Produktdetaljer: Material: 100 % Polyester, Band: 100 % Bomull Mått: (L x B) 200 x 135 cm Rengöring: Tvättas i 30 °C. OBS! Sänghimmelstången ingår inte i leveransen.
 • Jollein Sänghimmel (Grå)

  Jollein Sänghimmel (Grå)
  Mysig sänghimmel från Jollein som enkelt hängs upp över sängen. Sänghimmeln kan också hängas upp i ett hörn i rummet för att skapa en myshörna. Mått 245 cm. Material 80% polyester, 20% bomull.
ileadileadileadilead