Sänghimmel

Sänghimlar för spjälsängar och vaggor

Inred barnrummet med en fin sänghimmel som kan hängas ovanför spjälsängen eller vaggan. Sänghimmeln du köper kan fästas i taket med krok eller på ett sänghimmelstativ. När barnet byter säng och kanske inte lägre vill ha en sänghimmel kan man använda himmeln i en myshörna istället.

Spjälsänghimmel har en storlek som gör att den täcker huvuddelen av sängen. Det skapar en mysig känsla och dämpar ljuset över ansiktet. Beroende på vilket tyg eller färg man har på sänghimlen blir ljusgenomsläppet olika.

Populärt inom sänghimmel

 • Mini Dreams sänghimmel, grå, grå

  Mini Dreams sänghimmel, grå, grå
 • Kaxholmen sänghimmelstativ, golv

  Kaxholmen sänghimmelstativ, golv
 • Kaxholmen sänghimmelstativ

  Kaxholmen sänghimmelstativ
 • Sänghimmel i metall

  Sänghimmel i metall
  Sänghimmel i klassisk look med 3 stycken stänger i metall. Stängerna kan placeras med olika avstånd till varandra beroende på hur bred sänghimmel du vill ha. Stängerna har diametern 19 mm och mäter 65 cm. Förpackningen innehåller 1 st komplett sänghimmel (3 stänger, 3 knoppar och 3 fästen). Observera att tyget ej ingår.

Fler tips på sänghimmel

 • CIA sänghimmel

  CIA sänghimmel
  Sänghimmel tillverkad i mjuk bomullsblandning som ger ett fint fall. Denna sänghimmel är öppen både i framkant och bakkant, vilket är en fördel om du vill ha en sänglampa på väggen bakom sängen. Fäst sänghimlen i barnrummet för att skapa en mysig och ombonad atmosfär över barnsängen. Material: 65% polyester, 35% bomull. Storlek: Höjd 240 cm, ø 55 cm. Skötselråd: Handtvätt. Tips/råd: Kontrollera upphängningen regelbundet för säkerhet. Varning! Använd aldrig denna produkt till spädbarn eller småbarn för att undvika risk för kvävning och intrassling. Denna produkt är ingen leksak.
 • FRANNY sänghimmel

  FRANNY sänghimmel
  Sänghimmel i följsamt tyg av polyester och bomull med tryckt randmönster. Denna sänghimmel är rund upptill och öppen i framkant. En sänghimmel över barnsängen skapar ombonad atmosfär, det kan bli lite extra mysigt att gå och lägga sig. Mönsterbilden FRANNY finns i många olika delar så du kan inreda barnkammaren med randigt tema. Material: 100% polyester. Storlek: Höjd 240 cm, 55x55 cm. Skötselråd: Handtvätt. Tips/råd: Kontrollera upphängningen regelbundet för säkerhet. Varning! Använd aldrig denna produkt till spädbarn eller småbarn för att undvika risk för kvävning och intrassling. Denna produkt är ingen leksak.
 • Liewood sänghimmel Enzo, sandy

  Liewood sänghimmel Enzo, sandy
 • Liewood sänghimmel Enzo, stone grey

  Liewood sänghimmel Enzo, stone grey
 • Alvi ® Canopy Stars grå

  Alvi ® Canopy Stars grå
  Dekorativ blickfångare för barnkammaren. Denna baldakin är en snygg och flexibel dekoration för barnrummet. Den skapar en mysig atmosfär för lek, sömn och avkoppling. Du kan hänga baldakinen över liggvagnen eller gungvagnen som en sänghimmel eller kombinera den som ett lektält med den runda Alvi ® krypfilten och på så sätt förvandla barnrummets hörn till en mysig lekoas. Produktdetaljer: Längd: 300 cm Diameter överst (ring): 50 cm Lätt och snabbt att fästa Material och skötselinstruktioner: Material: 80 % polyester, 20 % bomull Ta bort ringen innan du tvättar Skonsam tvättcykel 30 °C Torka inte i tumlare
 • Alvi Sänghimmelstång för moseskorg

  Alvi Sänghimmelstång för moseskorg
  Alvi Sänghimmelstång för moseskorg - skapar en underbar atmosfär och skyddar barnet mot drag.
 • Jollein Baldakin Vintage rosenträ 245 cm

  Jollein Baldakin Vintage rosenträ 245 cm
  jollein - Baby Life style är ett märke som gör dig lycklig. En baldakin förvandlar barnsängen till en mysig sovplats. Den erbjuder atmosfär och trygghet. Du kan också använda baldakinen för att skapa en mysig hörna för din älskling. Den kan enkelt hängas upp från taket med en krok. Skärmtakets längd är 245 cm. Produktdetaljer: Material: 80 % polyester, 20 % bomull Handtvätt Inte lämplig för torktumlare
 • babybay ® Barnsängshimmel piqué med band för applicering stjärna taupe stjärnor vita

  babybay ® Barnsängshimmel piqué med band för applicering stjärna taupe stjärnor vita
  Den luftiga baldakinen förvandlar babybay ® till en himmelsk oas av välbefinnande. Den här baldakinen är inte bara visuellt en riktig blickfångare, utan ger också säkerhet, skyddar mot drag, för mycket ljus eller irriterande insekter. Det andningsbara tyget på huven säkerställer optimal luftcirkulation - varken för mycket eller för lite. Med det dekorativa bandet som matchar boets mönster blir det ett riktigt blickfång. Skyddsduken är testad för skadliga ämnen och har tilldelats certifikatet Confidence in Textiles enligt Ökotex Standard 100 Class 1 för spädbarn. Produktdetaljer: Ofarlig enligt Ökotex-standard 100 Ger ännu mer lugn och säkerhet Skyddar mot drag och solljus Tekniska detaljer: Material: 100 % polyester Material av bandet: 100 % bomull Tvättbar upp till 40 °C Mått: längd x bredd: 270 x 160 cm Uppmärksamhet: kapellstången ingår inte i leveransen!
 • NG Baby sänghimmel, MOOD spets vit, MOOD spets vit

  NG Baby sänghimmel, MOOD spets vit, MOOD spets vit
 • Vipack Amori - Säng Med Sänghimmel Med Textilier

  Vipack Amori - Säng Med Sänghimmel Med Textilier
  Amori är en serie av supersöta möbler från Vipack. Amori betyder älskar och vilket namn skulle kunna passa bättre? För kan man annat än älska den vackra sängen med sina mjuka former och söta små hjärtan? Den här sängen kommer garanterat att få rummet att kännas extra mysigt och ombonat - perfekt för en riktig drömmare!
 • Sänghimmel Dokie

  Sänghimmel Dokie
  Sänghimmel med kanal för stänger. Matcha med Hastas egna stänger. Tyget är 95% mörkläggande – perfekt för att skapa en mysig hörna i barnrummet där barnet kan sova gott. Mått: 100×270 cm. Tygets djup är 100 cm. Längden är 270 cm med kanal i mitten. Förpackningen innehåller 1 st sänghimmel (Obs! Enbart tyg). Stänger köps separat.
 • babybay Sänghimmel vit/vit 200 x 135 cm

  babybay Sänghimmel vit/vit 200 x 135 cm
  Förvandla din babybay till en himmelsäng. Produktdetaljer: Material: 100 % Polyester, Band: 100 % Bomull Mått: 200 x 135 cm Tvättas i 30 °C. Testad och godkänd enligt Ökotex-Standad 100 Nummer: 94.0.6811 OBS! Sänghimmelstången ingår inte i leveransen.
 • Sänghimmel till Classic babysäng Grön

  Sänghimmel till Classic babysäng Grön
 • Alvi Sänghimmel Voile vit

  Alvi Sänghimmel Voile vit
  Märkeskvalitet från Alvi Sänghimmel i fin transparent optik. Produktdetaljer: Passar alla Alvi himmelstänger Mått: 160 x 250 cm Material: 100% Polyester Tvättas i 30°C
 • Liewood sänghimmel Enzo, oat

  Liewood sänghimmel Enzo, oat
 • STERNTALER Sänghimmel

  STERNTALER Sänghimmel
  STERNTALER Sänghimmel Mått: 170 x 180 cm Tvättas i 40 grader. Sänghimmelstång ingår ej i leveransen.
 • VidaXl Sängram Sänghimmel Massiv Furu 180X200 Cm

  VidaXl Sängram Sänghimmel Massiv Furu 180X200 Cm
 • Sebra sänghimmel, sweet tea brown

  Sebra sänghimmel, sweet tea brown
 • CORIA sänghimmel

  CORIA sänghimmel
  Sänghimmel i mjuk och följsam sammet av polyester som är enfärgad. Denna sänghimmel är fyrkantig upptill och öppen i framkant. En sänghimmel över barnsängen skapar ombonad atmosfär, det kan bli lite extra mysigt att gå och lägga sig. Material: 100% polyester. Storlek: Höjd 240 cm, 55x55 cm. Skötselråd: Handtvätt. Tips/råd: Kontrollera upphängningen regelbundet för säkerhet. Varning! Använd aldrig denna produkt till spädbarn eller småbarn för att undvika risk för kvävning och intrassling. Denna produkt är ingen leksak.
 • howa® Wandbaldachin Henry grå

  howa® Wandbaldachin Henry grå
  En läcker sänghimmel som fungerar som lektält. Den övre delen är tillverkad av 100% Bomull. Den passar perfekt som sänghimmel. Utöver det går den ha som myshörna eller lektält. Detaljer: Baldachin Mått: Totalhöjd: 235 cm Storlek på väggen: 100 cm Djup: 50 cm Material: 100 % Bomull För sängen eller som lektält OBS! Levereras utan dekoration och belysning.
 • Jabadabado Sänghimmel petroleum

  Jabadabado Sänghimmel petroleum
 • babybay ® Baldakinstång för barnsängar vit

  babybay ® Baldakinstång för barnsängar vit
  Med den här babybay ®-kapellstången och den matchande kapellet kan du förvandla en enkel spjälsäng till ett fantastiskt mysigt näste. Stången fästs på huvudsidan med flexibla klämmor och är universellt lämplig för alla spjälsängar. Kronan kan också tas bort efter att den har monterats på sängen, vilket gör det lättare att höja huven. Den passar för alla tak med dragsko. Produktdetaljer: Mått: (längd x bredd x höjd) 50 x 17 x 150 cm. omkrets på kapellringen: 90 cm Stolpe av robust Metal l, vitmålad Lätt att fästa med skruvklämmor Lämplig för alla barnsängar Uppmärksamhet: Barnsängen ingår inte i leveransen.
 • NADINE sänghimmel - ekologisk

  NADINE sänghimmel - ekologisk
  Sänghimmel tillverkad i tvättad ekologisk bomullskvalité. Bomullsgarnet är av en grövre typ och ger tyget en exklusiv look och linneliknande känsla. Denna sänghimmel är öppen både i framkant och bakkant, vilket är en fördel om du vill ha en sänglampa på väggen bakom sängen. Fäst sänghimlen i barnrummet för att skapa en mysig och ombonad atmosfär över barnsängen. Den här produkten är tillverkad av 100% ekologisk bomull och är GOTS-certifierad CU 847472. Det innebär att allt från odling, plockning, beredning och tillverkning av själva produkten, är kontrollerad. Produkten är alltså ansvarsfullt producerad genom hela leverantörskedjan och arbetsvillkoren på odlingar och i fabriker är goda. Vi på Jotex älskar textil och kommer efter bästa förmåga bidra till att textilproduktionen i världen ska bli mer hållbar och rättvis. Material: 100% bomull. Storlek: Höjd 240 cm, ø 45 cm. Skötselråd: Tvätt 30°. Tips/råd: Kontrollera upphängningen regelbundet för säkerhet. Varning! Använd aldrig denna produkt till spädbarn eller småbarn under tre år för att undvika risk för kvävning och intrassling. Denna produkt är ingen leksak.
 • ZÖLLNER Sänghimmelstång med fot - vit

  ZÖLLNER Sänghimmelstång med fot - vit
  Detaljer: • Material: Metall • Mått: 170 cm I leveransen ingår : • Sänghimmelstång i två delar. • Krona • Fot
 • DALMATINA sänghimmel

  DALMATINA sänghimmel
  Sänghimmel i mjuk och följsam sammet av polyester med mysigt dalmatinerinspirerat tryck. Denna sänghimmel är rund upptill och öppen i framkant. En sänghimmel över barnsängen skapar ombonad atmosfär, det kan bli lite extra mysigt att gå och lägga sig. Material: 100% polyester. Storlek: Höjd 240 cm, ø 55 cm. Skötselråd: Handtvätt. Tips/råd: Kontrollera upphängningen regelbundet för säkerhet. Varning! Använd aldrig denna produkt till spädbarn eller småbarn för att undvika risk för kvävning och intrassling. Denna produkt är ingen leksak.
 • Ullenboom Baby Canopy & Baldachin 135x200 cm Anchor Blue

  Ullenboom Baby Canopy & Baldachin 135x200 cm Anchor Blue
  En baldakin ger ditt barn trygghet och säkerhet. Sängen förvandlas till en plats där ditt barn känner sig helt tillfreds. Dessutom skyddar baldakinen över spjälsängen barnet från skadlig överstimulering. En tio centimeter bred kant med färgade fläckar ramar in baldakinen och ger den en högkvalitativ karaktär av Patchwork . Med sina 135 x 200 cm passar den till alla barnsängar och alla standard hållare för tak. Du trycker helt enkelt in hållaren genom dragsnöret så är kapellet monterat. Högkvalitativ och ÖkoTex-certifierad bomull har bearbetats med största möjliga omsorg om trädkronorna. Naturligtvis har bomullen testats för skadliga ämnen och är allergivänlig. Det är särskilt viktigt att huven är så andningsbar som möjligt för att förhindra att värme byggs upp under babyhuven. Den här trädkronan uppfyller alltså de högsta kraven. Produktdetaljer: Mått: 135 x 200 cm Dragsko för att rymma kapellhållaren Kapell passar till alla vanliga kapellhållare Baldakin för varje babysäng Tio centimeter bred dekorativ bård av färgade tygplattor. Längden på tygplåtarna: ca 20 cm Tvättbar upp till 40 °C Material: 100 % mjuk bomull Certifierad enligt STANDARD 100 av OEKO-TEX®: 19.0.71418 HOHENSTEIN HTTI Testad för skadliga ämnen och antiallergisk Medium-densitetstyg med mycket god andningsförmåga Allmänna fördelar: Tyget är mönstrat på ena sidan, innersidan är enfärgad Passar sängar i alla storlekar, särskilt 120 x 60 eller 140 x 70 centimeter. Tillverkad i ett litet familjeföretag i EU Passar perfekt till andra ULLENBOOM produkter i denna serie.
 • Milla sänghimmel ljusgrön

  Milla sänghimmel ljusgrön
  Sänghimmel till barnrummet. Med en sänghimmel skapar du en mysig och ombonad känsla i barnrummet. En mjuk sänghimmel som faller fint över barnets säng eller ramar in en mysig lekhörna. Sänghimmeln har en ögla i toppen för upphängning. Tillverkad av 20% bomull och 80% polyester. Finns i olika färger. Flaggbanner köps separat. VARNING!- Använd aldrig denna produkt till spädbarn och småbarn- Säkerställ så att den är ordentligt fastsatt och kontrollera regelbundet fästanordningen - Håll borta från eld- Upphör att använda sänghimmeln vid första tecken på skada! Our lovely little roomies. To create precious moments and great memories as from a fairytale. Welcome to our little world.
 • Schardt Sänghimmelstång, vit

  Schardt Sänghimmelstång, vit
  Produktdetaljer: Material: Metall, plast
 • SAVANNAH sänghimmel

  SAVANNAH sänghimmel
  Sänghimmel tillverkad i mjuk polyester med sammetskänsla som ger ett fint fall. Fäst sänghimlen i barnrummet för att skapa en mysig och ombonad atmosfär över barnsängen. Material: 100% polyester. Storlek: Höjd 240 cm, ø 55 cm. Skötselråd: Handtvätt. Tips/råd: Kontrollera upphängningen regelbundet för säkerhet. Varning! Använd aldrig denna produkt till spädbarn eller småbarn för att undvika risk för kvävning och intrassling. Denna produkt är ingen leksak.
 • CIA sänghimmel

  CIA sänghimmel
  Sänghimmel tillverkad i mjuk bomullsblandning som ger ett fint fall. Denna sänghimmel är öppen både i framkant och bakkant, vilket är en fördel om du vill ha en sänglampa på väggen bakom sängen. Fäst sänghimlen i barnrummet för att skapa en mysig och ombonad atmosfär över barnsängen. Material: 65% polyester, 35% bomull. Storlek: Höjd 240 cm, ø 55 cm. Skötselråd: Handtvätt. Tips/råd: Kontrollera upphängningen regelbundet för säkerhet. Varning! Använd aldrig denna produkt till spädbarn eller småbarn för att undvika risk för kvävning och intrassling. Denna produkt är ingen leksak.
 • NG Baby canopy, MOOD natural

  NG Baby canopy, MOOD natural
 • Stokke Sleepi sänghimmel textil, vit

  Stokke Sleepi sänghimmel textil, vit
 • Jabadabado sänghimmel guld

  Jabadabado sänghimmel guld
 • Stokke Sleepi sänghimmelsstång, vit

  Stokke Sleepi sänghimmelsstång, vit
 • babybay ® Barnsängshimmel piqué med band för applicering stjärna pärlgrå stjärnor vit

  babybay ® Barnsängshimmel piqué med band för applicering stjärna pärlgrå stjärnor vit
  Den luftiga baldakinen förvandlar babybay ® till en himmelsk oas av välbefinnande. Den här baldakinen är inte bara visuellt en riktig blickfångare, utan ger också säkerhet, skyddar mot drag, för mycket ljus eller irriterande insekter. Det andningsbara tyget på huven säkerställer optimal luftcirkulation - varken för mycket eller för lite. Med det dekorativa bandet som matchar boets mönster blir det ett riktigt blickfång. Skyddsduken är testad för skadliga ämnen och har tilldelats certifikatet Confidence in Textiles enligt Ökotex Standard 100 Class 1 för spädbarn. Produktdetaljer: Ofarlig enligt Ökotex-standard 100 Ger ännu mer lugn och säkerhet Skyddar mot drag och solljus Tekniska detaljer: Material: 100 % polyester Material av bandet: 100 % bomull Tvättbar upp till 40 °C Mått: längd x bredd: 270 x 160 cm Uppmärksamhet: kapellstången ingår inte i leveransen!
 • Jabadabado sänghimmel natur

  Jabadabado sänghimmel natur
 • Jollein Baldakin sänghimmel Vintage ruffle elfenben 155 cm

  Jollein Baldakin sänghimmel Vintage ruffle elfenben 155 cm
  Jollein - Baby Life style är ett märke som gör dig lycklig. En baldakin förvandlar barnsängen till en mysig sovplats. Det ger atmosfär och trygghet. Med den matchande hängaren kan du enkelt hänga upp baldakinen utan att behöva borra hål i taket eller väggen. Skyddsduken är 155 cm lång. Material och skötsel: Material: 80 % polyester, 20 % bomull Handtvätt Inte lämplig för torktumlare
 • Jollein Baldakin sänghimmel Vintage rosewood 155 cm

  Jollein Baldakin sänghimmel Vintage rosewood 155 cm
  jollein - Baby Life style är ett märke som gör dig lycklig. En baldakin förvandlar barnsängen till en mysig sovplats. Den erbjuder atmosfär och trygghet. Med den matchande hängaren kan du enkelt hänga upp baldakinen utan att behöva borra hål i taket eller väggen. Skyddsduken är 155 cm lång. Produktdetaljer: Material: 80 % polyester, 20 % bomull Handtvätt Inte lämplig för torktumlare
 • Jabadabado sänghimmel petroleum

  Jabadabado sänghimmel petroleum
 • babybay ® Barnsängshimmel piqué med band för applicering stjärna azurblå stjärnor vita

  babybay ® Barnsängshimmel piqué med band för applicering stjärna azurblå stjärnor vita
  Den luftiga baldakinen förvandlar babybay ® till en himmelsk oas av välbefinnande. Den här baldakinen är inte bara visuellt en riktig blickfångare, utan ger också säkerhet, skyddar mot drag, för mycket ljus eller irriterande insekter. Det andningsbara tyget på huven säkerställer optimal luftcirkulation - varken för mycket eller för lite. Med det dekorativa bandet som matchar boets mönster blir det ett riktigt blickfång. Skyddsduken är testad för skadliga ämnen och har tilldelats certifikatet Confidence in Textiles enligt Ökotex Standard 100 Class 1 för spädbarn. Produktdetaljer: Ofarlig enligt Ökotex-standard 100 Ger ännu mer lugn och säkerhet Skyddar mot drag och solljus Tekniska detaljer: Material: 100 % polyester Material av bandet: 100 % bomull Tvättbar upp till 40 °C Mått: längd x bredd: 270 x 160 cm Uppmärksamhet: kapellstången ingår inte i leveransen!
 • JULIUS ZÖLLNER Baldakin i muslin honung Ø28

  JULIUS ZÖLLNER Baldakin i muslin honung Ø28
  Produktdetaljer: Design: honung Sätter snygga accenter i barnrummet. Skyddar mot svala drag Äkta handgjord från Tyskland Testad för skadliga ämnen enligt Standard 100 av OEKO-TEX® (S07-0691 HOHENSTEIN HTTI) Mått och vikt: Mått: Ø 28 ca. 210 x 270 cm. Material och skötsel: Material: 100 % bomull Kan tvättas upp till 40 °C i skonsam cykel Lämplig för torktumlare
 • roba Barnsängshimmel safe asleep canopy uni, vit

  roba Barnsängshimmel safe asleep canopy uni, vit
  Den vita babyskyddshimlen roba förvandlar babysängen till en plats att drömma på och garanterar ett optimalt sovklimat. Alla material som används i kapellet är testade för skadliga ämnen och certifierade. Den ljusgrå babyskyddskåpan av 16 % bomull och 84 % PES passar till roba -kapellstängerna 0298 och 0294. Produktdetaljer: Material: 16 % bomull, 84 % polyester
 • CIA sänghimmel

  CIA sänghimmel
  Sänghimmel tillverkad i mjuk bomullsblandning som ger ett fint fall. Denna sänghimmel är öppen både i framkant och bakkant, vilket är en fördel om du vill ha en sänglampa på väggen bakom sängen. Fäst sänghimlen i barnrummet för att skapa en mysig och ombonad atmosfär över barnsängen. Material: 65% polyester, 35% bomull. Storlek: Höjd 240 cm, ø 55 cm. Skötselråd: Handtvätt. Tips/råd: Kontrollera upphängningen regelbundet för säkerhet. Varning! Använd aldrig denna produkt till spädbarn eller småbarn för att undvika risk för kvävning och intrassling. Denna produkt är ingen leksak.
 • LANNE sänghimmel

  LANNE sänghimmel
  Sänghimmel i härlig och naturlig linnemix av bomull och lin. Metallring upptill som ger fint fall och ögla i toppen för enkel upphängning. Denna sänghimmel är öppen i framkant. Sänghimmeln skapar en extra mysig sovplats. Denna produkt är European Flax certifierad. Det garanterar att linproduktionen kommer från odling som tar hänsyn till miljön och är producerad utan spill, konstbevattning eller genmodifierade grödor. Material: 70% bomull och 30% lin. Storlek: Höjd 240 cm, ø 45 cm. Skötselråd: Handtvätt. Tips/råd: Kontrollera upphängningen regelbundet för säkerhet. Varning! Använd aldrig denna produkt till spädbarn eller småbarn för att undvika risk för kvävning och intrassling. Denna produkt är ingen leksak.
 • GANZA sänghimmel ø 55 cm

  GANZA sänghimmel ø 55 cm
  Sänghimmel i skir och transparet organza av polyester. Denna sänghimmel är är rund upptill och öppen både i framkant och bakkant, vilket är en fördel om du vill ha en sänglampa på väggen bakom sängen. En sänghimmel över barnsängen skapar ombonad atmosfär, det kan bli lite extra mysigt att gå och lägga sig. Organza har viss transparens och släpper igenom ljus. Material: 100% polyester. Storlek: Höjd 240 cm, ø 55 cm. Skötselråd: Handtvätt. Tips/råd: Kontrollera upphängningen regelbundet för säkerhet. Varning! Använd aldrig denna produkt till spädbarn eller småbarn för att undvika risk för kvävning och intrassling. Denna produkt är ingen leksak.
 • Jabadabado sänghimmel plum

  Jabadabado sänghimmel plum
 • Sebra sänghimmel, eucalyptus blue

  Sebra sänghimmel, eucalyptus blue
 • Sänghimmel dusty pink

  Sänghimmel dusty pink
 • GANZA sänghimmel ø 55 cm

  GANZA sänghimmel ø 55 cm
  Sänghimmel i skir och transparet organza av polyester. Denna sänghimmel är är rund upptill och öppen både i framkant och bakkant, vilket är en fördel om du vill ha en sänglampa på väggen bakom sängen. En sänghimmel över barnsängen skapar ombonad atmosfär, det kan bli lite extra mysigt att gå och lägga sig. Organza har viss transparens och släpper igenom ljus. Material: 100% polyester. Storlek: Höjd 240 cm, ø 55 cm. Skötselråd: Handtvätt. Tips/råd: Kontrollera upphängningen regelbundet för säkerhet. Varning! Använd aldrig denna produkt till spädbarn eller småbarn för att undvika risk för kvävning och intrassling. Denna produkt är ingen leksak.
 • FILLIKID Sänghimmel Basic, vit

  FILLIKID Sänghimmel Basic, vit
  FILLIKID Sänghimmel Produktdetaljer: • Material: 100% Bomull • Storlek 160 x 240cm, Passar sängar i måtten: 60 x120 och 70 x 140 cm
 • Jabadabado sänghimmel oliv

  Jabadabado sänghimmel oliv
 • SAVANNAH sänghimmel

  SAVANNAH sänghimmel
  Sänghimmel tillverkad i mjuk polyester med sammetskänsla som ger ett fint fall. Fäst sänghimlen i barnrummet för att skapa en mysig och ombonad atmosfär över barnsängen. Material: 100% polyester. Storlek: Höjd 240 cm, ø 55 cm. Skötselråd: Handtvätt. Tips/råd: Kontrollera upphängningen regelbundet för säkerhet. Varning! Använd aldrig denna produkt till spädbarn eller småbarn för att undvika risk för kvävning och intrassling. Denna produkt är ingen leksak.

Sänghimmel med belysning

Ett sätt att göra det extra mysigt inuti sänghimmeln är att montera in belysning. Det finns lite olika sätt att skapa belysningen på och det beror lite på förutsättningarna i rummet.

Om det finns ett eluttag i taket kan man montera in en taklampa/takpendel eller en ljusslinga. Tänk på att bara använda nyare ljuskällor av LED-typ som inte alstrar värme.

Saknas det elluttag kan man använda batteridrivna lampor eller lyktor. Fäst en takkrok och i den kan ni hänga en tältlykta som laddas med batterier eller solljus.

ilead