Olika typer av spjälsängar

Spjälsängar finns att köpa i flera olika modeller och med olika nivåer av funktionalitet. Förutom att ge en trygghet och säkerhet för både förälder och baby finns det funktioner som gör vardagslivet nu och i framtiden bättre.

Hoppa till förslag på sängar

Spjälsängens funktionalitet och form

Självklart ska du välja en spjälsäng som du tycker är fin och ser inbjudande ut för ditt barn att sova i. Därtill bör du tänka över vilken typ av extra funktioner som du har användning för idag eller i en nära framtid.

Spjälsäng i trä

När barnet är nyfött och de första månaderna är rörligheten begränsad och barnet ligger mest hela tiden i den position som du placerade barnet i. Vid sömn är det rekommenderat att barn ska sova på rygg.

Under den perioden är det skönt för dig och din rygg om barnet kan sova ganska högt upp så du lätt kan interagera och lyfta upp barnet. Då är en spjälsäng med justerbar botten ett mycket bra alternativ. När barnet sedan växer och börjar kunna sätta sig upp eller rulla omkring kan du sänka ner botten för att få säkerheten från spjälorna i sängen.

Ett annat alternativ är att köpa en säng med dropside. På såna spjälsängar kan man höja och sänka sidostycket för att lättare komma åt barnet. Du kan också ställa en sådan precis bredvid din egen säng och kunna klappa på ditt barn utan att behöva få blodstopp i armen för att den hänger över sängkanten.

Förvaring och multifunktionalitet

Det finns några modeller av spjälsängar som också har förvaring med lådor under. Där kan du förvara barnets leksaker eller bodys, blöjor och annat.

En del tillverkare av spjälsängar har också tagit fram skötbord som kan placeras ovanpå sängen. Då slipper du bära iväg med barnet så långt när det är blöjbyte och kan snabbt och smidigt byte en kissig blöja på natten.

Förslag på spjälsängar

Kategorier: Dropside spjälsängar | Vaggor | Resesängar

 • Vagga

  Vagga
  Perfekt för din nyfödde, vår vagga Bamboo gungar sakta barnet till sömns. Gjort i Bambu behandlad med en vattenbaserad lack för en naturlig känsla. Vaggan är gjord för att du enkelt skall kunna vagga för hand om du själv ligger i sängen beredvid. Gungfunktionen kan låsas så att vaggan kan användas i låst läge mer som en säng. - Mått:100 x 52 x 83cm - Material: 100% bambu
 • Carena Saltholmen Babysäng/Vagga Grå One Size

  Carena Saltholmen Babysäng/Vagga Grå One Size
  – Sänghöjden kan enkelt justeras i höjdled med knapparna på sidan – 7 olika höjdlägen – Vrid fotstöden på sängfotsändarna för att växla mellan sängläget och vaggläget – Nedfällbar långsida med dragkedja – Ventilerad överdel i nät – Vadderad, integrerad madrass
 • Jolin spjälsäng - 140x70 cm

  Jolin spjälsäng - 140x70 cm
 • Resesäng/Tält Cot Peuter Luxe

  Resesäng/Tält Cot Peuter Luxe
  Deryan Travel-Cot Peuter är en smidig och praktisk resesäng som är enkel att sätta upp och bära med. Den ger en högre säkerhet för babyn tack vare det eldfasta materialet som endast släpper in 50% av UV-strålarna. Resesängen är vindtät och utrustad med myggnät vilket gör den perfekt för en tupplur i till exempel trädgården. Fönstrena kan täckas för och sidorna är försedda med dragkedja. Med sängen medföljer en sovmatta, en självuppblåsbar madrass samt en transportväska. Resesängens mått: 130 x 76 x 65 cm. Transportväskans mått: 45 x 15 x 45 cm. Material: Brandsäker nylon. Rekommenderad ålder: Från nyfödd till 4 år.

Fler tips på spjälsängar

 • fillikid Sidosäng Cocon Plus vit

  fillikid Sidosäng Cocon Plus vit
  Sidosängen kan enkelt monteras på föräldrasängen. För enkel transport är den utrustad med transporthjul. Produktdetaljer: Tillverkad av bokträ Hjul med bromsfunktion Mått: 45 x 95 cm Liggyta: 40 x 90 cm Madrass och spjälskydd ingår inte i leveransen.
 • Stokke Sleepi Spjälsäng, Hazy Grey

  Stokke Sleepi Spjälsäng, Hazy Grey
  Stokke Sleepi är en flexibel spjälsäng som sedan kan byggas ut från spjälsäng till en juniorsäng. Stokke® Sleepi™ växer med ditt barn från 0 till cirka 3 år och med Junior Extension Kit kan den hålla ända upp till 10 år. Sängen växer med ditt barn samtidigt som den behåller sin mysiga ovala form. När ditt barn kommer in i det nyfikna klätterstadiet kan du ta bort ena sidan av sängen för enklare åtkomst, så att din bebis känner sig mer fri och självständig. Kan användas från att barnet är nyfött upp till tio års ålder med ombyggnadskiten Maximal luftcirkulation för en behaglig sömn Låsbara svänghjul och sängbotten med justerbar höjd Avtagbara sidor så att barnet lätt kan ta sig i och ur Komplettera med textilier och tillbehör
 • FILLIKID Resesäng Giraff grå/svart

  FILLIKID Resesäng Giraff grå/svart
  Fillikid resesäng är perfekt för små barn. Produktdetaljer: Passar barn för upp till 15 kg Mått ca. 120 x 60 cm Inklusive transportväska Madrass ingår Cerficierad enligt SGS
 • Alvi® Sidosäng natur

  Alvi® Sidosäng natur
  Den här praktiska sidosängen är tillverkad av massivt bokträ. Precis som namnet säger så fyller den ett särskilt syfte. Den har en speciell konstruktion som gör det lättare för ammande mödrar. Bebisen kan ligga skönt och säkert direkt vid föräldrasängen. Sidosängen har en justerbar liggyta och kan därmed anpassas efter föräldrasängen. Den har en ca 10 cm bred övergång för lite bredare sängkarmar. Sidosängen kan även användas som sittbänk. Produktdetaljer: Färg: natur Material: Massiv bok, lackerad Liggyta: BxL: ca. 50 x 90 cm Mått: B x L x H 46/54 x 95 x 76 cm Bottenplatta av bok med ventilationshål. Justerbar i tolv olika lägen. Kan justeras från 17 - 53,5 cm Justerbar vinkel och passar många olika sängar. Övergång på ca 10 cm Kan även användas som sittbänk. Madrassen ingår INTE i leveransen.
 • Sebra Växasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng Kili, Lake Blue

  Sebra Växasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng Kili, Lake Blue
  Sebra Växasäng 2 i 1 Baby& Juniorsäng är den senaste modellen av Sebra av deras populära växasäng. Precis som tidigare har sängen en tilltalande design som passar perfekt till ett modernt barnrum. När barnet växer ur spjälsängen är sängen utbyggbar med de medföljande sängsidorna för att förlänga sängen till en juniorsäng.I den nya modell kan bland annat sängbotten höjas, för en smidigare och mer optimal höjd justering av ditt barns säng. Modellen benäms även som Baby och Juniorsäng Kili. Maxvikt 70 kg.Mått invändigt: L112,5/155 x B70 x H88 cm.
 • Troll Juniorlångsida till spjälsäng

  Troll Juniorlångsida till spjälsäng
  Troll Juniorlångsida till spjälsäng gör det enkelt för barnet att klättra i och ur sängen själv. Passar till Royal, Lux och Romantica. Mått: 1200x600 mm.
 • MAXI COSI Sidosäng Iora Essential Grey

  MAXI COSI Sidosäng Iora Essential Grey
  Vid dagens slut handlar det om komfort. Du kan enkelt slappna av med vetskapen om att din baby sover i lyx bara en armlängd bort. Maxi-Cosi Iora bedside sleeper är sofistikerad, justerbar och har den mest bekväma madrassen som din baby någonsin kunde drömma om. Och bara för att det är dags att sova betyder inte att er anknytning måste upphöra. Tack vare Ioras fem olika höjdpositioner och enkla samsovningsfunktion, passar din baby alltid perfekt bredvid dig. Dags att åka iväg på en kort semester, eller ska din lilla sova över hos mormor. Inga problem. Du kan enkelt vika ihop och ta med dig Iora i den smidiga väskan. Ett barns liv är fullt av första gången... Ansträngande! Det finns inget bättre sätt att avsluta en dag fylld av upptäckter än med en säker och god natts sömn. Oavsett om du behöver mata, byta blöja eller till och med lakan i mitten av natten, är alla viktiga saker inom räckhåll i Ioras stora förvaringkorg. Det betyder att du alltid kan vara lugn och din lilla kan drömma om alla minnen som skapats den dagen, precis som du. Dags att ge din lilla sitt eget utrymme? Flytta Iora till barnets rum. Den bekväma madrassen och den stabila ramen gör Iora perfekt att använda som en fristående spjälsäng. Och din baby kan fortsätta sova i sin egen, bekanta säng. Ett nätfönster bidrar till bra luftcirkulation. Tygdelarna är avtagbara och maskintvättbara. Så är sängen alltid hygienisk. Med Loras Easy Slide-Funktion anpassar du den enkelt efter föräldrasängen. Produktdetaljer: Mycket bekväm: Enkelt skjut-system Stor förvaringskorg Enkel att fälla ihop och transportera Kan höjas i 5 olika lägen. 2in1 Sidosäng och spjälsäng Avtagbart- och tvättbart överdrag Kan fällas ihop och förvaras i den medföljande transportväskan. Kan fästas direkt vid föräldrasängen. Tekniska specifikationer: Vikt: 10,8 kg Mått: 33 x 50,3 x 83 cm Mått med inlägg: 74,8 x 55,4 x 96,4 cm
 • Silver Cross Liggdelsställ till Coast & Wave Carrycot Stand for Coast & Wave

  Silver Cross Liggdelsställ till Coast & Wave Carrycot Stand for Coast & Wave
  – Passar till både Coast och Wave Liggdelar – Hållbar aluminiumsram – Lättviktig konstruktion gör stället lätt att flytta på – Kompakt, hopvikbar design som är smidig att förvara – Förvaringskorgen är enkel att fästa och ta loss Vad du får: – 1 x Liggdelsställ
 • Carena Karlshamn Lekhage Svart One Size

  Carena Karlshamn Lekhage Svart One Size
  Var säker på att ditt lilla busfrö kommer sova skönt och säkert i denna Karlshamn Lekhage i Svart från det svenska märket Carena. – Fälls ihop med bara ett knapptryck. – Vadderade kanter för ökad säkerhet. – Tar inte alls mycket plats vid förvaring och transport. – Förvaringsväska medföljer. Vad du får: – 1 x lekhage. – 1 x förvaringsväska. – Mått: 90 x 90 cm. – Certifiering: EN 12227:2010.
 • Stokke Home säng, hazy grey

  Stokke Home säng, hazy grey
 • Maxi-Cosi Iora Samsovnings Baby Säng Essential Grey One Size

  Maxi-Cosi Iora Samsovnings Baby Säng Essential Grey One Size
  – Sidan på sängen kan fällas ner så att sängen står öppen mot föräldrarnas säng för samsovning. – 5 höjdpositioner. – Sidopanel i nättöd. – Rymlig förvaringskorg nedtill. – Smidig att fälla ihop till transportläge. – Transportväska medföljer. – Kan även användas som en fristående babysäng. – Madrass medföljer. –Klädsel tål maskintvätt. Vad du får: – 1 x Samsovnings Säng. – 1 x Transportväska.
 • Babybjörn resesäng light, silver

  Babybjörn resesäng light, silver
 • Troll Lukas Spjälsäng/Soffa (Vit)

  Troll Lukas Spjälsäng/Soffa (Vit)
  Smart spjälsäng från Troll för dig som vill satsa på hållbar inredning. Lukas förvandlas enkelt från spjälsäng till juniorsäng.
 • ROBA Vagga inkl bäddset, little stars

  ROBA Vagga inkl bäddset, little stars
  Med den här underbara vaggan så kan du vagga ditt barn till sömns. Till vaggan medföljer ett bäddset. Produktdetaljer: Färg: Vit Design: 150 - Skog Material vagga: MDF, Plywood, lackerad Material Textil: 100% Bomull Stoppning: Polyesterfleece Liggyta: B 40cm x L 90cm Mått: B 54cm x L 104cm x H 79cm Maxbelastning: 15 kg Platta spjäl Vaggfunktion Möjlighet till att ställa den i fast läge inklusive hjul som kan bromsas. I leveransen ingår: 1x Fleecemadrass 1 x Bäddset (Örngott, påslakan, spjälskydd och sänghimmel) 1 x Täcke och kudde 1 x Sänghimmelstång
 • Stokke Sleepi Mini inkl madrass, mint green

  Stokke Sleepi Mini inkl madrass, mint green
 • Stokke Sleepi Spjälsäng (Natur)

  Stokke Sleepi Spjälsäng (Natur)
  Stokke Sleepi växer med ditt barn från 0 till cirka 3 år och med Stokke Sleepi Förlängning Juniorset kan den hålla ända upp till 10 år. Sängen växer med ditt barn samtidigt som den behåller sin mysiga ovala form. När ditt barn kommer in i det nyfikna klätterstadiet kan du ta bort ena sidan av sängen för enklare åtkomst, så att din bebis känner sig mer fri och självständig. Madrass ingår.
 • babybay Sidosäng Comfort vitlackerad

  babybay Sidosäng Comfort vitlackerad
  Sidosängen har ett integrerat sängskydd som kan justeras i fem lägen samt köras ut eller sänka. Produktdetaljer: Material: Massiv bok, lackerad Liggyta: B x L: ca. 45 x 89 cm Mått: B x L x H 52 x 94 x 79 cm Produktvikt: 18 kg Platta spjäl Integrerat sängskydd Liggyta med extra bra ventilering. Monteras med två vinklar Anpassar sig efter sängramen. Anpassar sig individuellt efter föräldrasängen Lämplig för barn upp till ca 14 månader. Hjul finns att köpa separat. OBS! Madrass och hjulsats ingår INTE i leveransen.
 • hauck Resesäng Play N Relax SQ Mickey Cool Vibes

  hauck Resesäng Play N Relax SQ Mickey Cool Vibes
  Kan användas vid alla tillfällen. Fungerar som lekhage, resesäng, andrasäng och lekplats. Resesängen är extra stabil och är en praktisk mobil lösning för att göra det enklare när ni är på resande fot. Resesängen har en praktisk konisk form som gör den mer stabil och mer tippsäker. För att underlätta för dig så är den hopfällbar och blir därmed särskilt kompakt. Produktdetaljer: Mått: 90 x 90 cm Kan även användas som lekhage. Perfekt när det är dags för sömn och avkoppling. Praktiskt tittfönster Kan enkelt fällas ihop och byggas upp. Transportväska ingår i leveransen.
 • Troll Sun Spjälsäng

  Troll Sun Spjälsäng
  Stabil spjälsäng i vitt med rundade hörn och praktiska detaljer som höj och sänkbar botten i tre lägen. Juniorlångsida finns som tillbehör. Madrasshöjder: 22,5 cm, 38,5 cm, 54,5 cm. Material: björk. Mått: längd: 125,6 cm, bredd: 66 cm, höjd: 85 cm. Bäddmått 60x120 cm.
 • Babybjörn Harmony Baby Vagga OneSize

  Babybjörn Harmony Baby Vagga OneSize
  Din baby kan sova gott i denna mjukt vaggande Harmony Baby Vagga från svenska märket Baby Björn. – Mjukt fjädrande rörelser som påminner om rörelsen i en barnvagn. – Du kan gunga vaggan med handen eller foten och den rör sig också av barnets egna rörelser. – Det luftiga meshtyget och den låga höjden gör att du kan se din baby sova. – Certifierad enligt Oeko-Tex® Standard 100, Klass I för babyprodukter. – Stabil design för en säker vagga till din baby. – Lättviktsdesign och smidig att flytta runt. – Specialsydd madrass ingår. – Kombinera med Dra på-lakan för Vagga och Sänghimmel för Vagga för ett komplett set (säljs separat). – Kan användas från nyfödd upptill 6 månader (max. 18 lbs/8 kg). – Vaggans vikt: 6 kg. – Madrass: 36 x 72 cm. – Hopbyggd: 58 x 79 x 65 cm. – Hopfälld: 58 x 79 x 13 cm. – Godkänd enligt ASTM F2194 säkerhetsstandard. – Vaggans sidor: 100 % polyester – Sängbotten: MDF, klass 2 – Ben: Bokträ – Madrass: 100 % polyester – Madrassöverdrag: 100 % bomull
 • Carena Grynna Resesäng inkl madrass Svart One Size

  Carena Grynna Resesäng inkl madrass Svart One Size
  – Kan vikas upp på ett par sekunder. – Den medföljande madrassen fästs i botten med fyra remmar. – Nätpanel runt om ger god ventilation och översikt. – Madrassens överdrag kan tas av och maskintvättas. – Levereras med en praktisk förvaringsväska. Vad du får: – 1 x Resesäng. – 1 x Madrass. – 1 x Förvaringsväska.
 • ROBA Vagga inkl bäddset Fox & Bunny, vit

  ROBA Vagga inkl bäddset Fox & Bunny, vit
  Med den här underbara vaggan så kan du vagga ditt barn till sömns. Till vaggan medföljer ett bäddset. Produktdetaljer: Färg: Vit Design: 168 - Fox & Bunny Material vagga: MDF, Plywood, lackerad Material Textil: 100% Bomull Stoppning: Polyesterfleece Liggyta: B 40cm x L 90cm Mått: B 54cm x L 104cm x H 79cm Platta spjäl Vaggfunktion Möjlighet till att ställa den i fast läge inklusive hjul som kan bromsas. I leveransen ingår: 1x Fleecemadrass 1 x Bäddset (Örngott, påslakan, spjälskydd och sänghimmel) 1 x Täcke och kudde 1 x Sänghimmelstång
 • Pyjamashjältarna Uppblåsbar Resesäng

  Pyjamashjältarna Uppblåsbar Resesäng
  Pyjamashjältarna Readybed Junior är en unik luftmadrass och sovsäck i ett. Från väska till säng på bara 1 min. Perfekt att ha när ditt barn ska sova borta eller när en kompis sover över. Täcket tas enkelt bort och tvättas i tvättmaskin. Medföljer: pump, väska att förvara madrassen. Från 3-6 år.
 • Fillikid Sidosäng Cocon natur 90x40 cm

  Fillikid Sidosäng Cocon natur 90x40 cm
  FILLIKID Sidosäng Cocon 45x95cm Artikel Nummer: 533-00 Sidosängen Cocon kan praktiskt fästas med remmar i föräldrasängen. Den har även bromsbara hjul. . Material: Bok • Hjul med bromsar. Sängens mått: 45x95 cm / Liggyta: 40 x 90 cm • Inställbar i tre olika höjdlägen: (utan madrass) 41cm, 45 cm och 58 cm. Madrass och spjälsängsskydd ingår INTE i leveransen.
 • AeroMoov Solskydd för Instant Resesäng One Size

  AeroMoov Solskydd för Instant Resesäng One Size
  Skydda lilla barnet från solens starka strålar med detta Solskydd för Instant Resesäng från det innovativa Belgiska märket AeroMoov. – Enkel att fästa i resesängen. – Ger ett solskydd på UPF 50+. – Viks enkelt ihop för förvaring. – Passar endast med Pop-Up Instant Resesäng.
 • Stokke Sleepi Förlängning Spjälsängset (Vit)

  Stokke Sleepi Förlängning Spjälsängset (Vit)
  Med Stokke Sleepi Spjälsäng set så kan du bygga om din Stokke Sleepi mini nest till en bekväm spjälsäng.
 • Leander Växasäng/spjälsäng 0-7 år comfort (Svart)

  Leander Växasäng/spjälsäng 0-7 år comfort (Svart)
  Vackert designad säng från danska Leander, tillverkad i formpressat trä från ett område norr om Paris som är FSC-certifierat, vilket innebär att man inte fäller mer träd än vad skogen själv kan återproducera. Sängen kommer komplett med madrass och kan användas från nyfödd till ca 7 år som juniorsäng!
 • roba Sidosäng Rock Star Baby 2

  roba Sidosäng Rock Star Baby 2
  Praktisk spjälsäng från Roba. Den kan enkelt justeras på höjden och anpassas efter föräldrasängen. Produktdetaljer: Sidosäng Färg: vit Material: Plywood Material Textil: 100% Bomull Stoppning: 100% Polyester Liggyta: B x L 44 x 87,5 cm Maße: B x L x H 52 x 96,5 x 78 cm Kan användas som spjälsäng. Höjdjusterbar Sovpåse 70 cm Längd: 70 cm Yttertyg och innerfoder: 100% Bomull Stoppning: 100% Polyester Tvättas i 40°C Produktdetaljer: Inklusive madrass och spjälskydd Inklusive sovpåse 70 cm Inklusive 4 x låsbara hjul.
 • JetKids by Stokke Bedbox 2.0 (Grön Green Aurora)

  JetKids by Stokke Bedbox 2.0 (Grön Green Aurora)
  BedBox är en resväska i premiumkvalitet och den enda i sitt slag som barnet både kan åka på, vila benen i eller sova i. Låt barnet åka på (eller dra) den packade väskan på flygplatsen. Ombord på flygplanet kan BedBox förvandlas från resväska till säng i 5 enkla steg så snart passagerarna inte längre behöver sitta fastspända. Resväskan att åka på är avsedd för barn på 3–7 år och sängfunktionen lämpar sig bäst för barn över 2 år. Officiellt godkänd av många flygbolag.
 • AeroMoov Myggnät till Resesäng

  AeroMoov Myggnät till Resesäng
  Smidigt myggnät som fästs på toppen av resesängen från AeroMoov.
 • babybay Original Sidosäng - massiv bok natur

  babybay Original Sidosäng - massiv bok natur
  babybay Säng av massiv bok --Där ditt barn sover som bäst --- Dom första månaderna med ett barn kan vara mycket ansträngande. Vad som kanske är allra jobbigast än att stiga upp på natten. Vanliga sängar och vaggor står ofta i ett annat rum. Det innebär kanske alltså att du måste stiga upp för att amma, ta upp barnet ur sängen och sedan lägga ner det igen. babybay är lösningen för att ditt barn kommer att sova bättre. babybay kan steglöst justeras på höjden och därmed fästas direkt på din säng. Två hållare som sitter fast i sängen ser till att babysängen inte ska rutscha iväg. Hållarna är justerbara både vertikalt och horisontalt. Sängen är användbar helt utan hjälp av verktyg. Madrass och spjälsängsskydd ingår inte i leveransen. Mått babybay: Bredd: 86 cm Höjd: 79 cm Djup: 46 cm Vikt: 11 kg Liggyta : 80 x 40 cm Massiv bok
 • babybay Sängskydd / Sänggaller Original/Midi - oljad bok

  babybay Sängskydd / Sänggaller Original/Midi - oljad bok
  babybay Original För Babybay finns ett praktiskt sängskydd om babyn ställer sig upp i sängen på natten. Perfekt även om sängen ska stå fristående. Sängskyddet fästs direkt på sängen och är justerbart på höjden. Produktdetaljer: Färg: Natur Material: Massiv bok, oljad Mått BxHxD: 86 x 27,5 x 3 cm Passar följande babybay sidosängar: Original
 • Done by Deer spjälsäng, vit

  Done by Deer spjälsäng, vit
 • ROBA Vagga med påslakanset Jumbotwins

  ROBA Vagga med påslakanset Jumbotwins
  Vagga av trä i storleken 90 x 40 cm. • Setet består av vagga, fleecemadrass, påslakan, örngott, sänghimmel, spjälskydd, sänghimmelstång och bromsade hjul. Den har både en vaggfunktion och stillastående läge. Material: • Stativ: Naturträ • Påslakanset: 100% Bomull
 • ROBA Vagga inkl bäddset, björn vit

  ROBA Vagga inkl bäddset, björn vit
  Med den här underbara vaggan så kan du vagga ditt barn till sömns. Till vaggan medföljer ett bäddset. Produktdetaljer: Material: Vit Design: 111 - björn vit Material vagga: MDF, Plywood, lackerad Material Textil: 100% Bomull Stoppning: Polyesterfleece Liggyta: B 40cm x L 90cm Mått: B 54cm x L 104cm x H 79cm Platta spjäl Vaggfunktion Möjlighet till att ställa den i fast läge inklusive hjul som kan bromsas. I leveransen ingår: 1x Fleecemadrass 1 x Bäddset (Örngott, påslakan, spjälskydd och sänghimmel) 1 x Täcke och kudde 1 x Sänghimmelstång
 • Stokke Sleepi Spjälsäng, Natur

  Stokke Sleepi Spjälsäng, Natur
  Stokke Sleepi är en flexibel spjälsäng som sedan kan byggas ut från spjälsäng till en juniorsäng. Stokke® Sleepi™ växer med ditt barn från 0 till cirka 3 år och med Junior Extension Kit kan den hålla ända upp till 10 år. Sängen växer med ditt barn samtidigt som den behåller sin mysiga ovala form. När ditt barn kommer in i det nyfikna klätterstadiet kan du ta bort ena sidan av sängen för enklare åtkomst, så att din bebis känner sig mer fri och självständig. Kan användas från att barnet är nyfött upp till tio års ålder med ombyggnadskiten Maximal luftcirkulation för en behaglig sömn Låsbara svänghjul och sängbotten med justerbar höjd Avtagbara sidor så att barnet lätt kan ta sig i och ur Komplettera med textilier och tillbehör
 • hauck Resesäng Sleep'n Play Center 3 Forest Fun

  hauck Resesäng Sleep'n Play Center 3 Forest Fun
  Sleep N Play Center 3 - den kommer komplett med en höjdjusterbar liggyta och en skötbädd som kan användas från födseln. Setet består av 7 delar och är lätt att förflytta tack vare hjul. Således är den optimal för semestern eller på besök hos vänner. Produktdetaljer: Ett inlägg för nyfödda erbjuder hög komfort. Det andra planerat är praktiskt för att du enkelt ska kunna lyfta ur bebisen. Senare kan du ta bort innanmätet med hjälp av en dragkedja. Den praktiska skötplatsen har en förhöjd kant. Du monterar den enkelt direkt på sängen. Om den inte behövs kan du bara fälla den åt sidan. En ficka med plats för tillbehör har du även nära till hands. Resesängen går även använda som lekhage. Med stora tittfönster så kan föräldrarna alltid ha koll. Praktisk utgång på sidorna. Dragkedjan kan endast öppnas utifrån. Med hjälp av hjulen är den enkel att transportera. Du bygger upp sängen med bara några enkla handgrepp. Vid behov kan du förvara den i en den medföljande transportväskan. En passande madrass ingår. Du kan även löpa till en extra madrass Sleeper och dra-på-lakan Bed me i storleken 120 x 60 cm. Du kan också köpa till ett passande myggnät. Tekniska specifikationer: Vikt: 9,8 kg Mått: 127 x 70 x 79 cm Hopfälld: 75 x 26 x 22 cm Liggyta: 120 x 60 cm Lämplig för barn från 0-15 kg Skötbädden är lämplig från 0-9 kg
 • Treppy® Sidosäng Dreamy Plus 3 vit 60 x 120 cm

  Treppy® Sidosäng Dreamy Plus 3 vit 60 x 120 cm
  Sidosängen Treppy® Dreamy Plus 3 är en intelligent säng som kan stå både fristående eller direkt vid föräldrasängen. Om du vill sova hela natten i närheten av bebisen så sänker du bara ner väggen och skjuter den under barnsängen. Produktdetaljer: Färg: vit Material: Massiv bok Liggyta: Storlek: ca. 60 x 120 cm Mått: B x L x H 68 x 126,5 x 95 cm Dropside-mekanism 5 positioner Bettskena Fyra bromsbara hjul Hjul ø 50 mm Max 80 kg Certiferad av TÜV SÜD I leveransen ingår: Sidosäng Bromsbara hjul OBS! Madrass ingår INTE i leveransen.
 • Sebra Säng Bas Yomi (Ljusbrun)

  Sebra Säng Bas Yomi (Ljusbrun)
  Med denna säng från Sebra kan du själv välja färg på underrede och spjäldelen, vilket gör sängen extra personlig. Den modernt designade sängen har en höj- och sänkbar botten som kan ställas in på lämplig höjd. När barnet inte behöver spjäldelen längre kan sängen användas utan den. Mått 124 x 70 x 48 cm. Spjäldelen köpes separat.
 • Carena Långholmen Resesäng Grå One Size

  Carena Långholmen Resesäng Grå One Size
  Ta med älsklingen i denna bekväma och säkra Långholmen Resesäng i Grå, designad av Carena, de svenska specialisterna på leksaker, baby- och inredningsprodukter. – Slitstark metallkonstruktion. – Vävt kanvasmaterial med inlägg i nättyg för ökad ventilation. – Medföljer en extra sufflett vid behov som stängs med dragkedja. – Mjuk madrass för ökad komfort. – Ingår en väska med dragkedja för ökad komfort och förvaring. – Fack på sidorna för att förvara tillbehör. – Kan vikas helt plant när den inte används. Vad du får: – Metallben. – 1 x Sängs. – 1 x Madrass. – 1 x Sufflett i nättyg. – 1 x Förvaringsväska. – Lämplig för nyfödda upp till 10kg. – Endat för ett barn. – Mått: Ungefär 77 x 68 x 60cm. – Höjd med sufflett. 93cm. – Hopvikt: 60 x 40 x 15cm. – Överensstämmer med säkerhetsstandard EN 1130-1/2:1996.
 • Stokke Home Vagga, Vit

  Stokke Home Vagga, Vit
  Lugna ditt barn till sömns med en mjuk svingande rörelse De mjuka textilierna i vaggan ger din bebis gott om luft och en mysig miljö att vila, sova och drömma. På natten kan du ha babyn nära din säng - vaggans små fotsteg gör att den får plats i vilket sovrum som helst, oavsett storlek. Vaggans lätta vikt gör den ideal för säng om dagarna, flytta den bara från ett rum till ett annat för att hålla bebisen nära dig. En del av Stokke® Home™-kollektionen med barnmöbler Kan användas ensam eller tillsammans med Stokke® Home™ Säng En babykorg för både dag och natt för din nyfödda bebis Exceptionellt bra luftcirkulation med lätta textilier och perforerad sängbotten Lättviktig och yteffektiv samt lätt att flytta mellan olika rum
 • Carena Ingarö Spjälsäng Vit One Size

  Carena Ingarö Spjälsäng Vit One Size
  Sov så gott i denna klassiska Ingarö Spjälsäng i Vit, designad av det svenska märket Carena. – Tillverkad i slitstark furu. – Lämplig från födeseln till 4 - 6 månader. – Justerbar i tre olika höjder: 22 cm, 38 cm och 55 cm från golvet. – Mått: 120 x 60 cm. – Maxhöjd för madrassen: 10 cm. – Tillverkad i furu. – Testad i enlighet med säkerhetsstandarder för denna produkt. – Målad med svenska färger fria från farliga ämnen. Ladda ner instruktionsmanualen
 • Alvi® Sidosäng vit

  Alvi® Sidosäng vit
  Den här praktiska sidosängen är tillverkad av massivt bokträ. Precis som namnet säger så fyller den ett särskilt syfte. Den har en speciell konstruktion som gör det lättare för ammande mödrar. Bebisen kan ligga skönt och säkert direkt vid föräldrasängen. Sidosängen har en justerbar liggyta och kan därmed anpassas efter föräldrasängen. Den har en ca 10 cm bred övergång för lite bredare sängkarmar. Sidosängen kan även användas som sittbänk. Produktdetaljer: Färg: vit Material: Massiv bok Liggyta: BxL: ca. 50 x 90 cm Mått: B x L x H 46/54 x 95 x 76 cm Bottenplatta av bok med ventilationshål. Justerbar i tolv olika lägen. Kan justeras i fem lägen från 17 - 53,5 cm Justerbar vinkel och passar många olika sängar. Övergång på ca 10 cm Kan även användas som sittbänk.
 • Stokke Sleepi™ Mini Vit OneSize

  Stokke Sleepi™ Mini Vit OneSize
  Stokke® Sleepi™ Mini Vit är ett mysigt näste för de allra mista som kan anpassas och växa med barnet för flera års trygg nattsömn. – Vinnare av 2015 Junior Design Award. – Unik, oval utformning. – Del av Sleepi 4-i 1 koncept. – Kompakt och lätt att flytta mellan rum. – Fyra låsbara svänghjul. – Den reglerbara höjden på sängbotten gör det lätt att lyfta i och ur barnet. – Tillverkad i hållbar Europeisk bok. – Perforering ger en mycket välventilerad madrass. – Inkluderar en tryckresistent madrass gjord i hypoallergeniskt PU-skum. – Förlängningskit finns. – Kan användas upp till 10 år med förlängningskitet. – Passar åldrarna 0 till 6 månader. – Ungefärliga mått: 82 x 87 x 67 cm. – Produktvikt16 kg.
 • ALVI Komplettset Vagga Sina vit, stars beige

  ALVI Komplettset Vagga Sina vit, stars beige
  Stor korg med stativ av furu och fyra bromsade hjul. Produktdetaljer: • Färg: Vit • Material: Lackerat massivt bokträ • Liggyta: B 40 x L 90 cm • Madrass Fleecekärna med goda andningsegenskaper • Ventilationskanaler i botten • 4 bromsade hjul • Kan låsas fast. • Bäddsetet består utav ett påslakan samt örngott. • Storlek på bäddset: Örngott: 35 x 40 cm och påslakan: 80 x 80 cm • I leveransen ingår: Vagga, sänghimmelstång, fleecemadrass, bäddset
 • Sebra Baby- och Juniorsäng (Natur)

  Sebra Baby- och Juniorsäng (Natur)
  Sebra Utdragbar Baby- och Juniorsäng är en klassisk säng som pryder sin plats i barnrummet. Nu i en uppdaterad mer användarvänlig version. Sängen är utdragbar med avtagbara sidor och kan användas både som babysäng och som juniorsäng. Sängbotten är justerbar i två höjder. Madrass som passar både till baby- och juniorsängen finns att köpa till.
 • BabyBjörn Resesäng Inkl. Lakan Silver One Size

  BabyBjörn Resesäng Inkl. Lakan Silver One Size
  Lättare än så här blir det inte att sova borta med små barn! Resesäng Light är lätt att ta med sig, enkel att fälla upp och ihop och den mjuka madrassen gör resesängen till en skön sovplats på resan. Passar baby och barn i ålder 0–3 år. Överdragslakan medföljer.
 • Sebra Växasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng Kili, Birchbark Beige

  Sebra Växasäng 2 i 1 Baby & Juniorsäng Kili, Birchbark Beige
  Sebra Växasäng 2 i 1 Baby& Juniorsäng är den senaste modellen av Sebra av deras populära växasäng. Precis som tidigare har sängen en tilltalande design som passar perfekt till ett modernt barnrum. När barnet växer ur spjälsängen är sängen utbyggbar med de medföljande sängsidorna för att förlänga sängen till en juniorsäng.I den nya modell kan bland annat sängbotten höjas, för en smidigare och mer optimal höjd justering av ditt barns säng. Modellen benäms även som Baby och Juniorsäng Kili. Maxvikt 70 kg.Mått invändigt: L112,5/155 x B70 x H88 cm.

Läs gärna vidare vår text om säkerhet kring spjälsängar här.

ileadileadileadileadileadilead