Märken på bäddset

Bäddset för spjälsängar

Att sova gott är det viktigaste men varför inte också göra spjälsängen mysig med fina och sköna sängkläder. Ett komplett bäddset innefattar kudde, täcke och underlakan för madrassen samt påslakan och örngott. Dessa set kan köpas i matchande mönster och färger eller kombineras ihop på egen hand.

Barn sover i barnsäng

Sängkläder för lagom värme

Det är viktigt att temperaturen är bra för att sömnen ska bli avslappnande och kroppen får effektiv vila. Täcken och kuddar kan vara ett problem om de är för varma så det är mycket värt att kunna reglera tjocklek och material utifrån behov.

Vi som bor i Sverige har stor variation i temperatur över året och trots att vi kan reglera inomhustemperatur med element blir det ibland svårt, speciellt på sommarmånader. Då kan det gott och väl räcka med att sova under ett påslakan utan täcke instoppat i det.

Plocka bort extrakuddar och gosedjur

Nallar i en vit barnsäng

Värme och luftfuktighet i sovrummet har stor påverkan på sömnen både för vuxna och barn. Om du kan bör du ställa ner sovrummets temperatur så det håller sig mellan 16-20°C.

En till faktor som kan bidra till ökad värme i spjälsängen är om det finns extra kuddar och en massa gosedjur i sängen. Om de ligger nära och tätt mot kroppen på barnet kommer de att bidra till isolering och förhindra kroppsvärme från att diffundera.

Resultatet blir att barnet blir för varmt och sömnen blir därmed sämre. Du bor alltså se till att avlägsna den här typen av material från sängen vid läggdags och sen kan du sätta tillbaka det på morgonen när barnet vaknat igen.

Populärt inom bäddset

 • Knot kudde grå

  Ragnheiður Ösp Sigurðardóttirs Knot kuddar från Design House Stockholm tillhör den exklusiva gruppen av produkter som sätter sig på minnet. Konstruktionen är så stark att den lever sitt eget liv oberoende av den faktiska produkten som den utgör en del av. Kuddarna är perfekt möbler för en minimalistisk men ändå mysig skandinavisk design.
 • Knot kudde gul

  Ragnheiður Ösp Sigurðardóttirs Knot kuddar från Design House Stockholm tillhör den exklusiva gruppen av produkter som sätter sig på minnet. Konstruktionen är så stark att den lever sitt eget liv oberoende av den faktiska produkten som den utgör en del av. Kuddarna är perfekt möbler för en minimalistisk men ändå mysig skandinavisk design.
 • Knot kudde rosa

  Ragnheiður Ösp Sigurðardóttirs Knot kuddar från Design House Stockholm tillhör den exklusiva gruppen av produkter som sätter sig på minnet. Konstruktionen är så stark att den lever sitt eget liv oberoende av den faktiska produkten som den utgör en del av. Kuddarna är perfekt möbler för en minimalistisk men ändå mysig skandinavisk design.
 • DAWN MINI barntäcke - medium 100x130 cm

  Barntäcke medium för juniorsäng i mjuk ekologisk bomull. Fyllning av immitationsdun som ger en härlig känsla av dun, men har polyesterns fördelar som lätt att hålla rent och fräscht. Täcket är rutquiltat och har sydda mellanväggar för att hålla fyllningen på plats. Täcket är förkrympt och krymper därför inte i tvätten. Det levereras i en praktisk tygväska. Vikt 550 gram. Den här produktens yttertyg är tillverkat i 100% ekologisk bomull. Det är bättre för dig, din familj, miljön och för dem som arbetar på odlingarna. Vår ekologiska bomull är producerad utan konstgödsel, kemiska bekämpningsmedel och utan genmodifiering. Material: 100% ekologisk bomull. Fyllning 100% polyester. Storlek: 100x130 cm. Skötselråd: Skontvätt 60°. Tips/råd: DAWN MINI är perfekt till barn som är känslig mot dun.

Fler tips på bäddset

 • bebe-jou® design Påslakanset Wally Whale 100x135 cm

  Perfekt för söta drömmar! Det söta setet är perfekt för spjälsängen. Sängkläderna är tillverkade av Bomull Satin. Produktdetaljer: Mått påslakan: 100x135 cm Örngott: 40x60 cm Material: 100% Bomull Sängkläderna är vändbara. Påslakanset har en dragkedja. Kuddöverdrag utan dragkedja Tvättas i 60°C. För en skön sovtemperatur Skyddar mot att det blir för varmt Optimal för bebisar med känslig hud. Idealisk vid allergier och hudsjukdomar Miljövänlig 100% ekologisk I leveransen ingår: 1x Påslakan 1x Örngott
 • THERALINE Överdrag till amningskudde blommor

  För attraktivitet och hållbarhet finns ingenting som är viktigare än tygerna. För att höja livslängden och komforten använder sig Theraline av väver med särskilt högt trådantal. Till överdragen använder man sig av fina merceriserade och reaktiva (särskilt färgäkta) tyger. Alla tyger och färger är självklart fria från skadliga ämnen. Produktdetaljer: Fri från skadliga ämnen Dragkedja Storlek: ca. 190 x 38 cm Material: 100% Bomull Tvättas i 60°C (överdragen ska alltid vändas till vänster och ha stängd dragkedja, lämna ca 10 cm öppet) Ej lämplig för blekning.
 • ALVI Bäddset Little Dots rosa 80x80 cm

  Mjuka och sköna. Detaljer: • Påslakanset: 80 x 80 cm 35 x 40 cm • 100% Bomull • Tvättas i 60 °C. • Torkas i låg temperatur.
 • NICI Kudde Enhörning Cloud Dreamer 43 x 25 cm

  Enhörningen Theodor är full av magi! Företaget Nici från den tyska Staden Altenkunststadt är ett bevis på framgång. Det började redan år 1986 med hemmatillverkade gosedjur i Michelau (Oberfranken, Tyskland) och är idag en av de ledande företagen i världen. Här har man använt sig av material med en hög kvalitét för att uppnå ett typiskt mjuka och gosiga Nici-tyget. Företagets ledstjärnor grundar sig på livsglädje, lagarbete, förtroende och ansvar.§ Detaljer: Storlek: ca. 43 x 25 cm Färg: Framsida; vit / violett, baksida: violett Material: Plysch - 100 % Polyester Stoppning: 100 % Polyester Ögon av plast. Särskild egenskap: Kudden är tillverkad av Nici-plysch. På framsidan står det Cloud Dreamer Den har lilafärgad man och ett litet moln. Förutom det: Gyllene vingar. Skötselråd: Handtvätt rekommenderas. Från 12 månader
 • Träumeland Amningskudde, lila

  Produktdetaljer: Storlek: ca. 190x35cm Fylld med EPS-pärlor. Tvättas i 40°C Överdrag: 100% Bomull Överdraget är avtagbart och tvättbart i 60°C samt lämplig för torktumling. Fri från skadliga ämnen.
 • Easy Baby Bäddset 3 delar - Zebra

  Praktiskt bäddset som passar vagga. Består av en sänghimmel, påslakanset (100/135 + 40/60) och ett spjälskydd. Produktdetaljer: Material: Påslakanseet 100% Bomull / Stoppning spjälskydd: 100% Polyesterfleece / Himmel 100% Polyester Tvättas i 30 °C. Mått påslakanset: 100 x 135 cm och 40 x 60 cm
 • JULIUS ZÖLLNER Jersey Påslakanset Stella 100 x 135 cm

  Tjusigt påslakanset av mjuk Bomull. I leveransen ingår: Påslakan: 100/135 cm Örngott: 40 /60 cm Produktdetaljer: Material: 100% Jersey-Bomull Tvättas i 40 °C. Testad och godkänd enligt: Öko-Tex Standard 100 Tillverkad i Tyskland
 • ZÖLLNER Dra-på-lakan Tencel för vagga ljusblå

  Lyocell TENCEL® en mjuk och gosig fiber som är särskild skonsam mot bebisens hud. Utgångspunkten är naturliga råvaror för Cellulosafiber. Det gör att överflödig fukt som uppstår snabbt avges i omgivningen. Tack vare en stor ytstruktur på fibrerna så absorberas fukten på ett mycket bra sätt. Den förhindrar samtidigt att det blir för varmt och ger materialet bättre andningsegenskaper. Produktdetaljer: Material: 100% Lyocell (Tencel®) Tvättas i 60 °C. Storlek: 90 x 40 cm Mjuk och gosig. Den är försedd med ett resårband för enkel montering. Testad och godkänd enligt: Öko-Tex Standard 100
 • HERDING Påslakanset, djurvänner, 100 x 135 cm

  Praktiskt påslakanset från Herding. Produktdetaljer: Mått: 100 x 135 cm + 40 x 60 cm Material: 100% Bomull Tvättas i 60 °C. Lämplig för torktumling.
 • JULIUS ZÖLLNER Överdrag till amningskudde Popsicle

  Tjusigt överdrag med dragkedja ur kollektionen my Julius. Produktdetaljer: Mått: 190 cm Material: 100% Jersey-Bomull Tvättas i 40 °C. Lämplig för torktumling Testad och godkänd enligt: Öko-Tex Standard 100 Tillverkad i Tyskland
 • STERNTALER Värmekudde - Fåret Stanley 3151628

  Söt värmekudde från Sterntaler. Havresäcken är gjord för att värmas i ugnen. Detaljer: Material: Tyg: 100 % Polyester; Polycotton: 60 % Bomull, 40 % Polyester Med kardborreband och hjärtmodul. Tvättas i 40 °C. Storlek: 29 cm Låt aldrig barn använda havrepåsen utan hölje. Havrepåsen måste bytas ut om missfärgningar eller brännskador uppstår. Det kan ske genom felhantering (överhettning eller torka) Havrepåsen får endast läggas in i ett rent och torrt ytterhölje och lagras svalt för att undvika bakteriebildning. Inte lämplig att använda för för tidigt födda och barn som är är yngre än 1 månad. Havrepåsen är gjord för att värmas i ugnen. Exempel vid användning i mikrovågsugn: 600 Watt ca 1,5 Min Känn sedan efter med handen hur den känns och vänta sedan ca 5 minuter. Före säcken stoppas in i sitt hölje bör du kontrollera hur den känns eftersom temperaturen kan ha stigit ytterligare.
 • JULIUS ZÖLLNER Jersey Påslakanset Jellyfish 80 x 80 cm

  Tjusigt påslakanset av mjuk Bomull. Påslakanet och örngottet är utrustade med dragkedja. I leveransen ingår: Påslakan: 80 x 80 cm Örngott: 40 x 35 cm Produktdetaljer: Material: 100% Bomull Tvättas i 60 °C. Testad och godkänd enligt: Öko-Tex Standard 100 Tillverkad i Tyskland
 • FILLIKID Dra-på-lakan grow up, vitt

  Mjukt och gosigt dra-på-lakan från Fillikid. Produktdetaljer: Material: 100 % Bomull Elastiskt och andningsaktivt Tvättas i 40 °C. Mått: 90 x 40 cm
 • THERALINE Skötbäddsöverdrag Original, grey melange

  För attraktivitet och hållbarhet finns ingenting som är viktigare än tygerna. För att höja livslängden och komforten använder sig Theraline av väver med särskilt högt trådantal. Till överdragen använder man sig av fina merceriserade och reaktiva (särskilt färgäkta) tyger. Alla tyger och färger är självklart fria från skadliga ämnen. Produktdetaljer: Fri från skadliga ämnen Dragkedja Storlek: ca. 190 x 38cm Material: 100% Bomull Tvättas i 60°C (överdragen ska alltid vändas till vänster och ha stängd dragkedja, lämna ca 10 cm öppet) Ej lämplig för blekning.
 • Färg & Form Kudde Quality Spjälsäng

  Kudde quality från Färg & Form är en lite finare kudde som håller sig fluffig och andas bättre än en basic kudde. Mått 52x32cm, oeko-tex certifiering, 100% polyester.
 • BabyBjörn Överdragslakan Vagga (Vit Ekologisk)

  Babybjörn vitt överdragslakan organic till Babybjörn vagga Harmony.
 • Kaxholmen Bäddset Vagn/Vagga (Moln Grå)

  Mysigt bäddset från Kaxholmen med fina moln, perfekt till vagnen eller vaggan! Tillverkat i 100% bomull, öko-tex standard 100, klass 1. Tvättas i 40 grader. Mått 65 x 80 cm, örngott 28 x 35 cm.
 • IDEENREICH Amningskudde våffla lax

  Amningskudden är trogen under graviditetstiden, under amningstiden och tiden därefter. Den är 190 x 40 cm och är fylld med EPS-pärlor. Produktdetaljer: Mått: 190 x 40 cm 100% Bomull Tvättas i 60°C. Fri från skadliga ämnen. Kan även användas av allergiker TÜV testad och godkänd
 • THERALINE Amningskudde, grön

  THERALINE Amningskudde Theraline amningskudde är mjuk och skön. Den kan användas både före, efter och under graviditeten. • • • Produktinformation: • Fyllning: EPS-mikropälor • Volym: ca. 17 Liter • Mått: ca.140 x 27cm Material och skötsel • Tvättas i 40°C. • Lämplig för torktumling. • Plysch 80% Polyester / 20% Polyamid • Stretch: 87% Nylon, 13% Elasthan
 • Babice Amningskudde Maritim

  Amningskuddar är en av de mest mångsidiga kuddar som finns. De fyller naturligtvis sitt huvudsyfte - amningen - och det är en trevlig stund både för mamma och bebis. Den har en speciell form och tillräckligt med fyllning för att varken vara för mjuk eller för hård. Amningskudden har en liten ögla som kan förslutas med en liten träknapp. Så kan du snabt och enkelt göra ditt egna skötunderlägg. Kudden kan användas på många sätt. Utöver kudde kan du använda den som stöd för bebisen, för nacken eller som sidokudde. Här är det endast fantasin som sätter gränserna. Kudden är fyllt med silikonfiber och anpassningsbar. På utsidan glänser kudden i färgglad design av ren Bomull som är testad och godkänd enligt Öko-Tex standard. Överdraget är avtagbart och tvättbart i tvättmaskin. Produktdetaljer: Material: yttertyg: 100% Bomull, Stoppning: Silikonfiber Storlek: 190 x 38 cm Överdraget kan tvättas i 40° C, innerkudden är tvättbar i: 30° Testad och godkänd enligt TÜV Nord. Ger inga ljud ifrån sig. Tillverkad inom EU.
 • RED CASTLE Överdrag till amningskudde Big Flopsy lin

  Amningskudden bidrar till komfort, stöd och avkoppling. Under graviditetstiden förbättrar den sömnen tack vare en bekväm position. Under amningstiden bidrar den till optimal komfort både för förälder och barn. Produktdetaljer: Material: 93% Bomull, 7% Polyester Mått: XL storlek, 170 cm Överdraget är avtagbar via dragkedja. Passar till amningskuddar från Red Castle Tvättbar i 30°C i tvättnät.
 • Theraline Dodo Amningskudde inklusive överdrag - stjärnor/blå

  Det är särskilt viktigt att amningskuddar är fria från skadliga ämnen. Hos Dodo amningskudde står storleken och fyllnadsgraden i relation till varandra. Det finns även överdrag att köpa separat. Hög kvalitet till ett bra pris. Produktfördelar: För en avkopplande amning. För en bättre sömn. Fungerar även som sitthjälp för bebisen. Överdraget passar perfekt. Optimal fyllnadsgrad Fri från dofter och skadliga ämnen. Produktdetaljer: Inneröverdrag: 100% Polypropylen Överdrag: 100% Bomull Stoppning: 100% Fyllning med mikropärlor Överdraget är tvättbart i 40°C Storlek: ca. 170 cm x 34 cm Volym: ca. 30 Liter
 • ALVI Amningskudde bellybutton limited edition grey

  Märkeskvalitét från ALVI Säker och bekväm • 100% Bomull • Stoppning: Mikropärlor av expanderad Polystyren (EPS) • Tvättas i 30 grader • Mått: 190cm • Testad och godkänd enligt Öko Tex Standard 100 - Testnummer: 93.0.087816 - Fachinstitut Hohenstein
 • fehn® Kudde med körsbärskärnor Koala - Australia

  Söt kudde med körsbärskärnor. Den är ett smart alternativ till en värmeflaska. Den kan även användas sval för att kyla efter t.ex myggbett, bulor eller huvudvärk. För att värma, kyla eller tvätta den går överdraget att öppna med kardborreband och kudden med körsbärskärnor kan tas ut. Detaljer: Mått: 18 cm Plysch, Tyg / 100% PES Avtagbart överdrag som kan tvättas i maskin i 30°C
 • Easy Baby Bäddset 3 delar - Elefant blue

  Praktiskt bäddset från Easy Baby. Består av en sänghimmel, påslakanset (80 x 80 cm + 35 x 40 cm) och ett spjälskydd. Produktdetaljer: Mått påslakanset: 80 x 35 x 40 cm Material: 100% Bomull Spjälskydd: Överdrag 100% Bomull, fyllning: Polyesterfleece Material Himmel: 100% Polyester Med stickat motiv Tvättas i 30 °C. I leveransen ingår: Sänghimmel Påslakanset: Spjälssk dd OBS! Sängen ingår INTE i leveransen.
 • jollein Överdrag till amningskudde cable 180cm

  Jollein - märket som gör dig lycklig. Material och skötsel: Material på framsidan: 50% Bomull, 50% Acryl Material på baksidan: Tillverkad av 100% Polyester Tvättas i 60°C. Mått 180cm x 10cm
 • Elodie Details Påslakanset (Sweet Honey)

  Lyxigt ekologiskt påslakanset! Ett tvådelat påslakanset till spjälsäng. Elodie Details påslakanset är tillverkad av mjuk och skön Percale-bomull. Den 100% ekologiska bomullen är GOTS-certifierad och odlad helt utan skadliga kemikalier.
 • JULIUS ZÖLLNER Påslakanset Grey Stripes 100 x 135 cm

  Mjukt och gosigt påslakanset från Julius Zöllner. Setet består av påslakan och örngott. I leveransen ingår: Påslakan: 100 x 135 cm Örngott: 40 x 60 cm Produktdetaljer: Material: 100% Bomull Tvättas i 40 °C. Med dragkedja Testad och godkänd enligt: Öko-Tex Standard 100 Tillverkad i Tyskland
 • Done By Deer Bäddset Dreamy Dots Vagn/Vagga (Rosa)

  Fint bäddset från Done By Deer i rosa. Tillverkat av Oeko-Tex-certifierad bomull med gömd dragkedja.
 • IDEENREICH Amningskudde mini, Indianer

  Amningskudden är trogen under graviditetstiden, under amningstiden och tiden därefter. Den är fylld med EPS-pärlor. Produktdetaljer: Mått: 130 x 34 cm 100% Bomull Tvättas i 60°C. Fri från skadliga ämnen. Kan även användas av allergiker TÜV testad och godkänd
 • ALVI Bäddset Friendship, blå 100x135 cm

  Består av ett tvådelat påslakanset samt sänghimmel och spjälskydd. Påslakansetet är tvättbara i 60 grader och spjälskyddet och himmeln i 30 grader. Består av: Sänghimmel: Påslakan (100x135 cm), Örngott (40x60cm) Spjälskydd (180 cm) Material: • Påslakanset: 100% Bomull • Sänghimmel: 100% Bomull • Spjälsängsskydd: Överdrag: 100% Bomull, Stoppning: 100% Polyester
 • fillikid Påslakanset Jungle vit

  Mjukt och gosigt påslakanset från Fillikid. Det bidrar till komfort och trygghet samt har ett fint motiv. Setet består av ett påslakan och ett örngott som stängs med dragkedja. Produktdetaljer: Material: 100% Bomull Filt: 100 x 140 cm Örngott: 40 x 60 cm Skötselråd: Maskintvättbar i 40° C
 • NG Baby påslakanset harlequin blå, spjälsäng

 • Done by Deer påslakanset Balloon spjälsäng, dark blue

 • JULIUS ZÖLLNER Jersey Påslakanset Bettwäsche Tiny Squares Greenery 80 x 80cm

  Tjusigt påslakanset av mjuk Bomull. Påslakanet och örngottet är utrustade med dragkedja. I leveransen ingår: Påslakan: 80 x 80 cm Örngott: 40 x 35 cm Produktdetaljer: Material: 100% Bomull Tvättas i 60 °C. Testad och godkänd enligt: Öko-Tex Standard 100 Tillverkad i Tyskland
 • THERALINE my7 Sidokudde Jersey grå

  På den här kudden sover barnet bekvämt och skönt. Den har en innovativ form och är formad som en sjua med stödjande integrerat nackstöd och plats för armar och ben. Den kan även användas som amningskudde. Produktdetaljer: Överdrag: 35% Bomull, 65% Polyester Material: 100% Bomull Stoppning: Stoppning av Thera-Rhomb och mikrokulor. Tvättas i 60 °C. Mått: 150 x 80 cm
 • JULIUS ZÖLLNER Överdrag till amningskudde, 190 cm

  Tjusigt överdrag med dragkedja. Produktdetaljer Mått: 190 cm Material: 100% Bomull Tvättas i 60 °C. Testad och godkänd enligt: Öko-Tex Standard 100 Lämplig för torktumling Tillverkad i Tyskland
 • Borganäs Spjälsängstäcke

  Mysigt täcke från Borganäs som passar för spjälsäng, mått 100X130 cm. Öko-tex certifierad.
 • Ullenboom Påslakanset Sand Ekorre 135 x 100 cm + 40 x 60 cm

  Påslakansetet kommer i läckra färger och mönster och kommer därmed göra ditt barn förtjust. På det stora påslakanset finns många läckra mönster. Setet kommer i läcker design och kommer därmed snabbt att dra blickarna till sig. Baksidan är även med tjusiga färger. Den har en praktisk dragkedja som ligger dold. Örngottet har storleken 40 x 60 cm. Tillverkaren ULLENBOOM har endast använt sig av högkvalitativ Ökotex-certifierad Bomull som är testad och godkänd. Påslakansetet kan maskintvättas i 40 grader. Produktdetaljer: 100 x 135 und 40 x 60 cm Dragkedja av plast Enfärgad baksida Läckra mönster Material: 100% Ökotex-certifierad Bomull. Mjukt bomullsöverdrag Testade och godkända material Tvättas i 40°C. Fördelar: Desigen och materialen är lämpliga för barn Producerad i ett litet EU-familjeföretag Passar till andra produkter från Ullenboom i samma serie
 • HUGO FROSCH Värmeflaska 0.8 L Smiley

  HUGO FROSCH Värmeflaska med dubbelt fleeceöverdrag. Värmeflaskan har ett ljusblått överdrag med en smiley. Den har även en praktisk hotellförslutning på baksidan. Värmeflaskan Classic Comfort är tillverkad i Tyskland och rymmer 0,8 liter och är ca 14 x 20 cm. Den är testad av oberoende laboratorium med 2 års garanti på täthet. Detaljer: Utan PVC och mjukgörare, fri från Ftalater och återvinningsbar. CE-komfort enligt produktionsriktlinjen 93/42 EWG Klass 1 för medicin. Skötsel: tvättas i 30 grader.
 • Alvi Bäddset, stjärnor

  Bäddset bestående av fyra delar! Produktdetaljer: Läcker och barnvänlig design. Påslakan: 100 x 135 cm Örngott: 40 x 60 cm Spjälskyddets längd: 180 cm - för runtomgående skydd i den övre delen av sängen. Öko-Tex Standard 100 Material: Påslakanset: 50% Bomull, 50% Polyester Sänghimmel: Tillverkad av 100% Polyester Spjälsängsskydd: 50% Bomull, 50% Polyester Spjälskyddets stoppning: 100% Polyester Skötselråd: Påslakanset: skötselråd: Tvättas i 60°C. Spjälskydd och sänghimmel: Kan torkas och är tvättbar vid 30° C Lämplig för torktumling i låg temperatur. I leveransen ingår: 1x Påslakan 1x Örngott 1x Spjälskydd 1x Sänghimmel
 • NG Baby örngott spjälsäng, grått

 • easy baby Set till vagga, rosa enhörning

  Praktiskt bäddset från Easy Baby. Består av en sänghimmel, påslakanset (80 x 80 cm + 35 x 40 cm) och ett spjälskydd. Produktdetaljer: Mått påslakanset: 80 x 35 x 40 cm Material: 100% Bomull Spjälskydd: Överdrag 100% Bomull, fyllning: Polyesterfleece Material Himmel: 100% Polyester Med stickat motiv Tvättas i 30 °C. I leveransen ingår: Sänghimmel Påslakanset: Spjälssk dd OBS! Sängen ingår INTE i leveransen.
 • SCHARDT Påslakanset uggla & igelkott

  Sängkläderna finns i en mängd olika färger och designer. Produktdetaljer: • Påslakan och örngott: 100% Bomull • Tvättas i 30° C • Lämplig för torktumling I leveransen ingår: • Örngott: 40 x 60 cm • Påslakan: 100 x 135 cm
 • THERALINE Original Amningskudde Bladdans

  En särskild amningskudde för den underbara tiden! Graviditetstiden och amningstiden tillhör de mest spännande perioderna i livet. Det är en tid full av kärlek och oförglömliga ögonblick. Produktdetaljer: Mikropärlor Överdrag: 100% Bomull Stoppning: 100% Polystyrol Tvättas i 60 °C. Mått: 190 x 38 cm I leveransen ingår: Amningskudde Överdrag
 • JOX Elefant Lekkudde Grå One Size

  Minstingen får det bekvämt under lek och bus med denna Elefant Lekkudde i Grå från svenska märket Jox. – Stoppad för mer komfort. – Broderat ansikte framtill. – CE-märkt. – Mått: 53 x 52 x 3-11 cm. – 100% polyester. – Maskintvätt 40 grader.
 • Alvi Överdrag till amningskudde, grå/beige

  Tjusigt överdrag med fint motiv. Passar Alvi amningskuddar med en längd på 190 cm. Produktdetaljer: Material: 50% Bomull, 50% Polyester Passar Alvi amningskuddar med en längd på 190 cm. Tvättas i 60 °C. Lämplig för torktumling i låg temperatur. Öko-Tex Standard 100
 • CT Täcke Kudde Underlakan Eko (Vagn/Vagga)

  Eco Babyset från Classic Textile of Sweden är ett mysigt och skönt 3-dels paket med täcke, kudde och underlakan av hög kvalitet till vagn/vagga. Tyg i 100% ekologisk bomull och 100% bollfiber fyllning. Anpassat för barnet ska sova gott. Tvättråd: 60 grader skonsam.