Spjälsäng med Förvaring

Med bra möjlighet till förvaring under spjälsängen är det lättare att hålla barnrummet städat. Det finns ett fåtal modeller av spjälsängar som har förvaringslösning och det är då en eller flera lådor under sängen. Vi har sett denna lösning hos bland andra Kocot Kids, Little Louie, JLY Lux och IKEA.

I förvaringslådan kan man förvara sängkläder, pyjamas, leksaker och andra prylar som behöver organiseras och förvaras smart.

Spjälsängar som har förvaring

 • Kocot Kids Spjälsäng - Julia Vit - Med Låda 124x66 Cm

  Kocot Kids Spjälsäng - Julia Vit - Med Låda 124x66 Cm
 • Kocot Kids Spjälsäng - Classic 1 Vit - Med Låda 124x66 Cm

  Kocot Kids Spjälsäng - Classic 1 Vit - Med Låda 124x66 Cm
 • Little Louie Stella Spjälsäng med sängbräda och låda (Vit)

  Little Louie Stella Spjälsäng med sängbräda och låda (Vit)
  Stella är en stabil och praktisk vit spjälsäng med förvaring och en klassisk design som passar i de flesta barnrum. Här sover man gott hela natten!
 • Little Louie Stella Spjälsäng med sängbräda och låda (Grå)

  Little Louie Stella Spjälsäng med sängbräda och låda (Grå)
  Stella är en stabil och praktisk grå spjälsäng med förvaring och en klassisk design som passar i de flesta barnrum. Här sover man gott hela natten!

Förvaring att hänga på spjälsäng

Ett alternativ på förvaring vid spjälsängen är något man kan hänga på den. Det kan vara skötväskan eller något annat som har en krok eller upphängning som passar på spjälsängens översta del. Det finns många smarta DIY-lösningar som till exempel en enkel cykelkorg!

I en hängande förvaring kan man ha saker som napp, nappflaska, gosedjur och annat som kan vara bra att ha lite ordning på kring spjälsängen.