Spjälsäng med Förvaring

Med bra möjlighet till förvaring under spjälsängen är det lättare att hålla barnrummet städat. Det finns ett fåtal modeller av spjälsängar som har förvaringslösning och det är då en eller flera lådor under sängen. Vi har sett denna lösning hos bland andra Kocot Kids, Little Louie, JLY Lux och IKEA.

I förvaringslådan kan man förvara sängkläder, pyjamas, leksaker och andra prylar som behöver organiseras och förvaras smart.

Spjälsängar som har förvaring

  • Mellantäcke, spjälsäng, 2 TOG

    Mellantäcke, spjälsäng, 2 TOG
    Allround-täcke som framför allt passar till vår och höst. Självklart kan du även använda det vid kyligare temperaturer eller när värmen slår till, anpassa då med vad barnet sover i för kläder. Alla täcken är testade och godkända enligt babystandarden Oeko-Tex Klass II Baby vilket gör att du kan känna dig trygg och säker med din produkt. Levereras vakuumförpackat i en tygpåse som du även kan använda till förvaring.

Förvaring att hänga på spjälsäng

Ett alternativ på förvaring vid spjälsängen är något man kan hänga på den. Det kan vara skötväskan eller något annat som har en krok eller upphängning som passar på spjälsängens översta del. Det finns många smarta DIY-lösningar som till exempel en enkel cykelkorg!

I en hängande förvaring kan man ha saker som napp, nappflaska, gosedjur och annat som kan vara bra att ha lite ordning på kring spjälsängen.