Mobil

Babymobil för spjälsäng och skötbord

En sängmobil hängandes över spjälsängen kan göra sängplatsen mer mysig och lekfull. Här listar vi babymobiler från flera olika butiker. En del är paket med stativ och mobil i samma. Du hittar mobiler med ljud, speldosa och kanske en motor som driver runt mobilen och figurerna som hänger i den.

Populärt inom mobil

Fler tips på mobil

 • Liewood mobil Melissa, miauw multi mix

  Liewood mobil Melissa, miauw multi mix
 • Taf Toys mini mobil, Mini Moon

  Taf Toys mini mobil, Mini Moon
 • Sterntaler Speldosa Sandmann 10001/306

  Sterntaler Speldosa Sandmann 10001/306
  Söt speldosa från Sterntaler. Detaljer: Storlek: 10 cm OBS! Tänk på att spelverket bara spelar en del av melodin.
 • babybay ® Mobilhållare lämplig för alla modeller med runda stänger vitlackerad

  babybay ® Mobilhållare lämplig för alla modeller med runda stänger vitlackerad
  Mobilhållaren babybay ® - för de små barnens sömnglädje. Den högkvalitativa mobilhållaren, som är tillverkad av naturligt massivt bokträ, kan enkelt monteras på babybay ® spjälsängen. Produktdetaljer: Naturligt, antibakteriellt och antistatiskt massivt bokträ från hållbart förvaltade inhemska skogar. Lacker testas för skadliga ämnen enligt DIN EN 71 del 3. höjdjusterbar Mobilhållaren kan också användas tillsammans med sängen Tekniska detaljer: Material: 100 % massivt bokträ Mått: längd x bredd x höjd (77 x 37 x 11,5 cm)
 • Cam Cam Speldosa Balloon (Dreamland)

  Cam Cam Speldosa Balloon (Dreamland)
  Fin speldosa från Cam Cam i form av en luftballong
 • Jabadabado trämobil stjärna, grön/blå/natur

  Jabadabado trämobil stjärna, grön/blå/natur
 • Cam Cam Copenhagen Musikmobil, ballong - Green Leaves

  Cam Cam Copenhagen Musikmobil, ballong - Green Leaves
  Produktdetaljer: Ålder: från 0 månader Söt speldosa för barnkammaren Mobilen, som är formad som en ballong, är tillverkad av quiltat tyg med en söt rosett i nederkanten. Ett enkelt drag i träringen startar melodin. Mått och vikt: Mått när den är monterad (längd x bredd x höjd): 14,5 x 14,5 x 17 cm. Vikt: 0,3 kg Material och skötsel: Material: Yttermaterial: 100 % ekologisk bomull. Fyllning: 100 % GRS-certifierad återvunnen polyester. Trä: 100 % lönnträ Tillverkad av 9 % ekologiskt odlat material Skötselinstruktioner: Torka av fuktigt med en trasa
 • Infantino B kids® Babymobil

  Infantino B kids® Babymobil
  Söt babymobil som bebisen snabbt kommer älska! Detaljer: Färg: färgglad Med musik Från 0 år.
 • Filibabba Linne Mobile - Morotstjuv

  Filibabba Linne Mobile - Morotstjuv
  Detaljer om produkten: Ålder: från 0 månader Den söta mobilen är tillverkad i linnetyg och består av en bamburing med den söta lilla traktorn, ett fluffigt får och en elegant häst. Den söta mobilen är tillverkad av linnetyg och består av en bamburing med två fräcka kaniner och en god morot. Figurerna är handgjorda med massor av fina detaljer som kommer att glädja både barn och föräldrar Placera mobilen ovanför lekhagen, vid skötbordet eller i barnkammaren Mobilen skapar en mysig atmosfär samtidigt som den uppmuntrar barnets förmåga att koncentrera sig och följa ett föremål med ögonen Mobilen är en perfekt present till babyshower eller dop, eftersom den kommer att följa med och glädja barnet i många år framöver - och är dessutom ett perfekt tillskott till alla barnrum Mått och vikt: Mått när den är monterad (längd x bredd x höjd): 45 x 20 x 20 cm. Material och skötsel: Material: bambu, bomullssnöre, linne, fyllning av återvunnen polyester. Rengör med en fuktig trasa och lite tvål om det behövs. Varning & säkerhetsinstruktioner: Varning : Mobilen är endast avsedd som dekoration och bör förvaras utom räckhåll för barn.
 • goki Mobile Life style Azur

  goki Mobile Life style Azur
  Produktdetaljer: Ålder: från födseln goki Våra mobiler är ett blickfång i varje barnkammare och uppmuntrar dessutom ditt barns visuella perception. Det finns alltid något nytt att upptäcka! aden Månen och stjärnorna l bjuder in till himmelska drömmar goki står för ansvarsfulla träleksaker av hög kvalitet Kärleksfullt utformade, erbjuder barnvänligt lekvärde för bebisar och barn. Mått och vikt: Produktmått (höjd x bredd): Storlek: 25 x 52 cm Vikt: 0,16 kg Material och skötsel: Material: Trä Skötselinstruktioner: Torka av med en fuktig trasa Ingår i leveransen: style Mobil Life Azur
 • Jabadabado Mobilarm Trä (Grå)

  Jabadabado Mobilarm Trä (Grå)
  Stilren mobilarm i trä från JaBaDaBaDo dekorerad med stjärnformade detaljer. Fäst valfri söt sängmobil i den fina mobilarmen som du enkelt skruvar fast mot spjälsängen. Mobilarmen passar till alla sorters babymobiler. Mått: 60 x 32 cm.
 • Miffy Musikmobil (Fluffy Pink)

  Miffy Musikmobil (Fluffy Pink)
  Denna fina musikmobil spelar låten: Miffy, söt liten kanin. Slå på speldosan och låt barnet följa alla figurer som svävar runt. Ditt barn kan roa sig i timmar och den stimulerar även barnets synutveckling. Mobilen är lätt att fästa på lekhagen eller i spjälsängen med hjälp av en mobilarm.
 • Jollein trämobil deepsea

  Jollein trämobil deepsea
 • FEHN Hållare babymobil, vit 249910

  FEHN Hållare babymobil, vit 249910
  Detaljer om produkten: Ålder: från 0 månader Med denna praktiska mobilstolpe kan ditt barn enkelt och lugnt somna Stången kan fästas på nästan alla sängar tack vare clipsfunktionen Denna kompletta stolpe är naturligtvis också en utmärkt ersättningsdel Material och skötsel: Material: Plast Varning & säkerhetsinstruktioner: Varning: Mobiler är inte leksaker! Mobilen är endast avsedd för visuell stimulering. Mobilen måste alltid fästas utom räckhåll för barn på grund av kvävningsrisk orsakad av smådelar som kan sväljas.
 • Rätt Start Mobilarm (Vit)

  Rätt Start Mobilarm (Vit)
  Rätt Start universal mobilarm till spjälsäng, när du vill montera en mobil över sängen. Höjd, 53 cm ifrån kanten på fästet till toppen av bågen.
 • Mobilarm Trä Vit

  Mobilarm Trä Vit
  Stilren mobilarm i trä dekorerad med stjärnformade detaljer. Fäst valfri söt sängmobil i den fina mobilarmen som du enkelt skruvar fast mot spjälsängen. Mobilarmen passar till alla sorters babymobiler. VARNING. För att förhindra eventuell skada genom att barnet trasslar in sig, avlägsna denna leksak så snart barnet kan nå mobilen.
 • fehn® Musikmobil Australia

  fehn® Musikmobil Australia
  Detaljer om produkten: Ålder: 0 månader och uppåt Den mekaniska speldosan med på/av-knapp låter figurerna dansa och vaggar försiktigt barnet till sömns med en populär vaggvise-melodi Under dagen väcker de dansande koalorna och myrslokarna barnets nyfikenhet och l aden inbjuder honom att lyssna, titta och förundras Mjuka färger och varierande ytor stimulerar uppfattningsförmågan En liten spegel inbjuder till tittut-lek och uppmuntrar till självigenkänning Figurerna kan enkelt tas bort för lek och tvätt Den rörliga stången i den tidlösa Design gör det enkelt att fästa den Mått och vikt: Mått vid montering (diameter): 40 cm Material och skötsel: Material: mjuk velour, bouclette, bomull, polyester vadd. Skötselråd: Figurerna är avtagbara och kan tvättas i maskin vid 30 °C Ingår i leveransen: 1 x fehn ® Musikmobil Australia Varning & säkerhetsanvisningar: Varning: det går inte att välja melodi. Ta bort leksaken när barnet börjar försöka krypa på alla fyra för att förhindra att barnet skadar sig genom att trassla in sig.
 • Nattou LUNA & AXEL Mobile

  Nattou LUNA & AXEL Mobile
  Produktdetaljer: Ålder: från 0 månader Underbar musikmobil från den aktuella Nattou -samlingen Arthur & Louis. Mobilen är idealisk för att fästas på spjälsängen eller lekstugan. Till melodin La-Le-Lu vänder och vrider sig de söta små plyschdjuren och följer med dig in i vackra drömmar. Figurerna är avtagbara och kan tvättas vid 30° C. Alla Nattou - produkter är designade med stor omsorg om detaljer, av hög kvalitet och vackert färgade. Mått och vikt: Mått när den är monterad (längd x bredd x höjd): 31 x 31 x 9 cm. Material och skötsel: Material: polyester, bomull Skötselinstruktioner: tvättas vid 30° C Varning och säkerhetsinstruktioner: Försiktighet: För att undvika risk för skador på grund av att barnet fastnar i leksaken ska du ta bort leksaken så snart barnet försöker gå på alla fyra eller krypa.
 • fehn ® Music Mobile Happy Dino

  fehn ® Music Mobile Happy Dino
  Produktdetaljer: Ålder: från 0 månader Melodi: Brahms vaggvisa Mekanisk musikmekanism med praktisk på/av-knapp Speltid: ca 3-4 minuter Får barnets ögon att lysa: De små dinosaurierna l aden att lyssna på och förundras över. Dinosaurierna Diego och Armando snurrar glatt i cirklar. Lockar barnets uppmärksamhet och stimulerar fantasin. Snabbt och enkelt att fästa på barnsängen Figurerna kan enkelt tas bort för lek och tvätt Perfekt som födelsedagspresent till bebisar Mått och vikt: Diameter: Ø 40 cm Vikt: 0,54 kg Material och skötsel: Övre material: corduroy, tryckt tyg, velour Fyllning: 100 % polyester Skötselinstruktioner: tvättbar vid 30°C, siffrorna kan enkelt tas bort för tvätt. Ingår i leveransen: 1 Happy Dino musik mobil Varning och säkerhetsinstruktioner: Uppmärksamhet: Mobiler är inga leksaker! Den är endast avsedd för visuell stimulering och måste alltid placeras utom räckhåll för barnet på grund av kvävningsrisk från små delar som kan sväljas.För att förhindra skador på grund av att barnet kan fastna, ska du ta bort leksaken när barnet börjar försöka krypa på alla fyra.
 • Little Dutch Speldosa Lamm Little Farm

  Little Dutch Speldosa Lamm Little Farm
  Söt liten speldosa från Little Dutch i form av ett lamm. Speldosan är mjuk och melodin är lugnande för att hjälpa barnet att somna. Ovanför spjälsängen eller i vagnen blir speldosan också en riktig blickfångare. Ingår i Little Farm-kollektionen.
 • Cam Cam® COPENHAGEN Music Mobile, Peacock - Cream White

  Cam Cam® COPENHAGEN Music Mobile, Peacock - Cream White
  Produktdetaljer: Ålder: från 0 månader Dekorativ påfågelspeldosa med fint broderi för barnkammaren Perfekt för att hänga ovanför barnsängen eller skötbordet. Melodi: Lullaby Levereras i en fin låda och är därför särskilt lämplig som present. Mått och vikt: Mått när den är monterad (längd x bredd x höjd): 18 x 24 x 10,5 cm. Vikt: 0,3 kg Material och skötsel: Material: Yttermaterial: 100 % ekologisk bomull. Fyllning: 100 % Oeko-Tex Standard Polyester. Tillverkad av 20 % ekologiskt odlat material Kategori: OCS-certifierad Skötselinstruktioner: Torka av fuktigt med en trasa
 • Taf Toys Urban Garden musikmobil med arm

  Taf Toys Urban Garden musikmobil med arm
 • Jabadabado musikmobil med arm, regnbåge

  Jabadabado musikmobil med arm, regnbåge
 • Mellipou - Speldosa - Nuage Jim - Someone like you

  Mellipou - Speldosa - Nuage Jim - Someone like you
 • goki Mobile Life style Mauve

  goki Mobile Life style Mauve
  Produktdetaljer: Ålder: från födseln goki Våra mobiler är ett blickfång i varje barnkammare och uppmuntrar dessutom ditt barns visuella perception. Det finns alltid något nytt att upptäcka! aden Månen och stjärnorna l bjuder in till himmelska drömmar goki står för ansvarsfulla träleksaker av hög kvalitet Kärleksfullt utformade, erbjuder barnvänligt lekvärde för bebisar och barn. Mått och vikt: Produktmått (höjd x bredd): Storlek: 25 x 52 cm Vikt: 0,16 kg Material och skötsel: Material: Trä Skötselinstruktioner: Torka av med en fuktig trasa Ingår i leveransen: style Leverans: Mobile Life Mauve
 • Filibabba Varmluftsballong mobil - Grön

  Filibabba Varmluftsballong mobil - Grön
  Produktdetaljer: Ålder: från 0 månader En fantastisk sommarkväll blir ännu mer perfekt när varmluftsballonger plötsligt dyker upp på den luftiga himlen - med Filibabbas varmluftsballonger svävar dessa sommardrömmar rakt in i barnkammaren. Deras dekorativa varmluftsballonger är handgjorda och har många fina detaljer som kommer att fascinera både barn och vuxna. Kombinera de olika storlekarna och färgerna för att skapa din egen ballongfestival. Filibabbas mobiler kommer i en vacker presentförpackning som också kan användas för förvaring i ditt barns rum. Eftersom alla deras varmluftsballonger är handgjorda är varje ballong unik. Mått och vikt: Mått när de är monterade (längd x bredd x höjd): cm Material & skötsel: Material & skötsel: Den är tillverkad av en metallbit: Material: PP (plast), papper, bomullsnät, korg: PP (plast). Skötsel: Vid behov, rengör försiktigt med en torr trasa. Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner: Varning och säkerhetsinstruktioner Uppmärksamhet: Ballongerna är dekorativa föremål och bör därför hängas utom räckhåll för mindre barn.
 • fehn®Babymobil Hund, Anka, Teddy - Rainbow

  fehn®Babymobil Hund, Anka, Teddy - Rainbow
  Detaljer om produkten: Ålder: från 0 månader Den musikaliska mobilen från Rainbow-kollektionen får barnets ögon att lysa upp Mjuka beige och bruna toner, varierande strukturer och former ger barnet sina första visuella stimuli Den mekaniska speldosan med på/av-knapp snurrar figurerna långsamt i cirklar och vaggar försiktigt barnet till sömns med en populär melodi Under dagen stimulerar de vickande nallarna, hundarna och ankorna barnets uppfattningsförmåga och l aden inbjuder honom att lyssna, titta och förundras Figurerna kan enkelt tas bort för att tvättas Den mobila kopplingen i den tidlösa Design gör det enkelt att fästa den i sängen Mått och vikt: Mått vid montering (diameter): 40 cm Ingår i leveransen: 1 x fehn ® Musikmobil hund, anka, teddy - Regnbåge Varningar och säkerhetsinstruktioner: Försiktighet: Ta bort leksaken när barnet börjar krypa på alla fyra för att förhindra att barnet skadar sig genom att trassla in sig.
 • Sterntaler Mobile Sheep Stanley

  Sterntaler Mobile Sheep Stanley
  Detaljer om produkten: Ålder: från 0 månader Den söta mobilen med det välkända fåret Stanley i fluffigt tyg och jersey vaggar försiktigt ditt barn till sömns med hjälp av den musikaliska mekanismen Melodin som spelas: God kväll, god natt Mått och vikt: Mått vid montering (längd x bredd x höjd): 57 x 34 x 45 cm Material & skötsel: Material fleece: 100 % polyester Jersey-material: 100 % bomull Skötselråd: Normal tvätt 40 °C Varning & säkerhetsföreskrifter: Observera: Mobiler är inte leksaker! Mobilen är endast avsedd för visuell stimulering. Mobilen måste alltid fästas utom räckhåll för ditt barn på grund av kvävningsrisk orsakad av små delar som kan sväljas. Klorblekning ej möjlig. Torktumling ej möjlig. Får inte strykas.
 • FEHN Speldosa till mobil

  FEHN Speldosa till mobil
  Speldosa till mobil - Guter Mond Artikelnummer: 249125 Detaljer: • Färg: vit • Melodi: Guter Mond.... • Ålder: Från 0 månader.
 • fehn® Musikmobil Safari

  fehn® Musikmobil Safari
  Detaljer om produkten: Ålder: från 0 månader Ljusa färger ger ditt barn dess första visuella stimuli och håller det engagerat i sin omgivning Den mekaniska speldosan med på/av-knapp får figurerna att långsamt snurra runt i cirklar Figurerna kan enkelt tas bort för att tvättas Den mobila kopplingen i tidlös Design gör det enkelt att fästa den Med speldosa och spegel Mått och vikt: Mått: Ø 40 cm Material & skötsel: Skötselråd: Den mobila stången kan tvättas med en fuktig trasa. De enskilda figurerna kan tvättas i normal tvättcykel vid 30 °C. Ingår i leveransen: 1 x fehn ® Musikmobil Safari Varningar och säkerhetsanvisningar: Varning : Mobiler är inte leksaker! Mobilen är endast avsedd för visuell stimulering och måste alltid fästas utom räckhåll för barnet på grund av risken för kvävning av smådelar som kan sväljas.
 • Miffy Musikmobil (Vintage Sunny Stripes)

  Miffy Musikmobil (Vintage Sunny Stripes)
  Musikmobil med gulliga Miffy, som stimulerar visuell utveckling.
 • Mobil Gunni

  Mobil Gunni
  Gunni mobil från Bloomingville MINI är tillverkad av bomull och har ett gulligt tema med djur på bondgården. Låt dina små träna på ögon-hand-koordination. Men kom ihåg att detta inte är en leksak. Levereras i en fin presentförpackning.
 • goki Trämobil Palmer

  goki Trämobil Palmer
  Babymobilen kommer med läckra detaljer som barnet kommer älska! Detaljer: Mått: 22 x 42 cm Material: Trä Delar: 22 Lämplig från födseln. OBS! Endast dekoration. Inte lämplig att leka med. Innehåller smådelar.
 • fehn® Musikmobil - Sleeping Forest

  fehn® Musikmobil - Sleeping Forest
  Produktdetaljer: Musikmobilen från Sleepi ng Forest kollektionen får bebisens ögon att lysa Fräscha färger, varierande texturer och former ger ditt barn sina första visuella stimuli och håller det engagerat i sin omgivning Den mekaniska speldosan med på/av-knapp får figurerna att långsamt snurra runt i cirklar och vaggar försiktigt barnet till sömns med en populär melodi Under dagen stimulerar de vickande figurerna uggla, räv och igelkott ditt barns uppfattningsförmåga och l aden inbjuder honom att lyssna, titta och undra Figurerna kan enkelt tas bort för att tvättas Den mobila stången i den tidlösa Design kan enkelt fästas på spjälsängen Detta gör den till ett riktigt blickfång i barnkammaren Mått och vikt: Mått: Ø 40 cm Material & skötsel: Material: mjuk velour, bouclette, bomull; fyllning: polyester vadd. Skötselråd: tvättbar i 30 °C Varning & säkerhetsföreskrifter: OBS: Det är inte möjligt att välja en melodi. Ta bort leksaken när ditt barn börjar krypa på alla fyra för att förhindra att barnet skadar sig genom att trassla in sig. Spara beskrivningen för eventuella frågor. Klorblekmedel ej möjligt. Torktumling ej möjlig. Får inte strykas.
 • Jabadabado Mobil flygplan

  Jabadabado Mobil flygplan
  Söt mobil i trä att hänga upp ovanför sängen eller skötbordet i barnrummet. Mobilens färger och mönster hjälper till att stimulera barnets sinnen och rörelser under dess första månader. Trämobil med gulliga flygplan. Alla figurerna är tillverkade i trä och hålls samman med ett snöre.
 • Teddykompaniet Ludde Speldosa (Hund)

  Teddykompaniet Ludde Speldosa (Hund)
  Sötaste hunden flyttar in i familjen. Ludde kommer i en elegant, stilren färg och har en söt design. Dra Ludde i svansen så spelar han en melodi: Rock-a-bye-baby music. Mekanisk speldosa så inga batterier krävs.
 • Filibabba Musical Mobile Shooting Star Grå Melange

  Filibabba Musical Mobile Shooting Star Grå Melange
  Den finaste musikmobilen att hänga över skötbordet. Mobilen är handgjord med filt och detaljer i PU-läder. När du drar i månsträngen spelar den en underbar melodi. Produktdetaljer: Mått (längd x bredd x höjd): 20 x 20 x 40 cm Fyllning: 100 % polyester Material: 100 % filt, PU-läder, träpärlor, nylonsnöre och speldosa. Skötselinstruktioner: Rengör endast med en fuktig trasa. Med en underbar melodi Ålder: Från 0 månader Uppmärksamhet Mobilen är endast avsedd som dekoration och ska förvaras utom räckhåll för barn.
 • Sebra mobil virkade figurer, pixie land

  Sebra mobil virkade figurer, pixie land
 • goki Trämobil Får

  goki Trämobil Får
  Den läckra babymobilen ger gott om utrymme för fantasi. Detaljer: Mått: 40 x 38 cm Material: Trä Delar: 11 Lämplig från födseln. OBS! Endast dekoration. Inte lämplig att leka med. Innehåller smådelar.
 • Done By Deer Skallra Croco (Powder)

  Done By Deer Skallra Croco (Powder)
  Done By Deers mobila underhållningsvän, Croco (Powder), är det perfekta sällskapet när ni är på språng.
 • goki Trämobil Bondgård

  goki Trämobil Bondgård
  Välkommen på bondgården Babymobilen kommer med läckra detaljer som barnet kommer älska! Detaljer: Mått: 20 x 55 cm Material: Trä Delar: 10 Lämplig från födseln. OBS! Endast dekoration. Inte lämplig att leka med. Innehåller smådelar.
 • Liewood mobil Levy, whale blue

  Liewood mobil Levy, whale blue
 • Liewood mobil Melissa, fordon

  Liewood mobil Melissa, fordon
 • Taf Toys mini mobil, Garden

  Taf Toys mini mobil, Garden
 • FEHN Speldosa till mobil

  FEHN Speldosa till mobil
  Speldosa till mobil - Schlaf, Kindlein, schlaf Artikelnummer: 249064 Detaljer: • Färg: vit • Melodi: Schlaf, Kindlein, schlaf • Ålder: Från 0 månader.
 • Nattou Romeo, Jules & Sally Mobile

  Nattou Romeo, Jules & Sally Mobile
  Produktdetaljer: Ålder: från födseln Romeo, Jules & Sally mobil Mått & vikt: Storlek: 1,5 kg: Mått när den är monterad (längd x bredd x höjd): 65 x 40 x 35 cm. Material & skötsel: Material & skötsel: Lätt och smidig: Material: polyester, järn, trä, polyskum, nylon, plast. Skötsel: Handtvätt Warning & safety instructions: Försiktighet: För att undvika risk för skador på grund av att barnet fastnar i leksaken, ta bort leksaken så snart barnet försöker gå på alla fyra eller krypa.
 • Nattou Mobil med trä

  Nattou Mobil med trä
  Detaljer om produkten: Ålder: från 0 månader Den förtrollande mobilen med sina söta gosiga figurer - som försiktigt vänder sig och rör sig till rytmen av vaggvisan - säkerställer en lugn sömn och söta drömmar Mobilen kan enkelt och säkert fästas i vaggan eller lekhagen - och figurerna kan enkelt tas bort och tvättas i tvättmaskinen Mått och vikt: Mått när den är monterad (längd x bredd x höjd): 50 x 40 x 74 cm Material & skötsel: Material: Bomull, trä, polyester Skötsel: Handtvätt
 • fehn® Musikmobil Baby Love

  fehn® Musikmobil Baby Love
  Detaljer om produkten: Ålder: från 0 månader Mjuka beige toner, varierande texturer och former ger barnet de första visuella stimuli och håller det engagerat med sin omgivning Den mekaniska speldosan med på/av-knapp snurrar figurerna långsamt i cirklar och vaggar försiktigt barnet till sömns med en populär melodi Under dagen stimulerar de vickande fåren, solen och molnen barnets uppfattningsförmåga och l aden inbjuder till lyssnande, observation och förundran Figurerna kan enkelt tas bort för att tvättas Den mobila kopplingen i den tidlösa Design kan enkelt fästas på sängen Mått och vikt: Mått vid montering (diameter): 40 cm Material & skötsel: Skötselråd: Tvättbar vid 30 °C Ingår i leveransen: 1 x fehn ® Musikmobil Baby Love Varningar och säkerhetsinstruktioner: Försiktighet: Ta bort leksaken när barnet börjar krypa på alla fyra för att förhindra att barnet skadar sig genom att trassla in sig.
 • kindsgard Musik Mobile dirdans rosa

  kindsgard Musik Mobile dirdans rosa
  Produktdetaljer: Stor lekglädje: Nalle, får, åsna, moln och stjärnor ger lekglädje under dagen. Hjälp att somna: Brahms vaggvisa (Guten Abend, gut' Nacht) hjälper dig att somna på kvällen och ger dig söta drömmar. Utvecklar fantasin: De mjuka färgerna och strukturerna fångar barnets uppmärksamhet och väcker dess fantasi. Sensorisk stimulering: Den mekaniska speldosan får djuren att dansa i cirklar och den extra musiken uppmuntrar ditt barn att titta och lyssna. Lätt att montera: Tack vare hållaren kan mobilen enkelt fästas på barnets säng. Tillbehör ingår: Hållaren och den musikaliska mekanismen ingår i leveransen. Ålder: från 0 år Mått och vikt: Mått: Ø 40 cm Material och skötsel: Lekfigurer: övermaterial (plysch, mjuk velour, tryckt tyg) och fyllning (100 % polyester). Länk och leksak: ABS Spelfigurer kan tas bort för rengöring Tvättbar upp till 30 Blekas inte Torka inte i tumlare Får inte kemtvättas Stryk inte Ingår i leveransen: 1x musikmobil inkl. stänger för upphängning Observera: Dekoration, motor och stänger för att fästa sängen ingår inte i leveransen. Varning och säkerhetsinstruktioner: Försiktighet: Den här leksaken måste fästas utom räckhåll för barnet. För att förhindra att barnet skadas på grund av att det kan fastna, ska du ta bort leksaken när barnet börjar krypa på alla fyra. Använd inte i lekstugor. Montering och användning får endast utföras av vuxna.
 • Jabadabado trämobil sjöhäst, natur/rosa

  Jabadabado trämobil sjöhäst, natur/rosa
 • sigikid Hållare till babymobil, trä

  sigikid Hållare till babymobil, trä
  Perfekt för att montera en babymobil på sängen, vaggan eller lekhagen. Den vita hållaren är tillverkad av trä och har en smart skruvmekanism. Detaljer: Mått: 58 x 9 x 7,5 cm Material: Trä Avtorkbar OBS! Hållaren är inte lämplig att montera på ett skötbord då babymobilen skulle hänga alldeles för långt ner. För att förhindra eventuell skada genom att barnet trasslar in sig, avlägsna denna leksak så snart barnet börjar försöka resa sig på händer och knän i krypläge.

Bra mobil att hänga över skötbord

En musikmobil med stativ och arm går ju lika bra att använda som skötbordsmobil som ovanför sängen. Det gäller ju bara att man kan fästa mobilen så den kan hänga över skötbordet.

Om du har skötbordet placerat i badrummet kan en babymobil med sugpropp funka som fäste. Har skötbordet en ram kan det gå att skruva fast mobilarmens fäste i den.

ileadilead