Ekologiska madrasser

Huden är kroppens största organ och mer än bara en barriär mot omgivningen. Små spädbarn spenderar över halva dygnet sovandes och en stor del i sin säng. En ekologisk madrass till spjälsängen är något som många därför tycker är viktigt.

Spjälsängsmadrass i ekologiskt material

Vi listar ekologiska madrasser och bäddmadrasser i rätt storlek för spjälsängar. Stoppning och yttermaterial i den här gruppen av madrasser är gjord av naturligt material producerat på ett ekologiskt sätt. Det ska vara GOTS-certifierade eller Oeko-Tex märkta material. Det gäller även för madrasskydd till spjälsängen.

Populärt inom ekologiska madrasser

 • NG Baby Organic Basic Madrass med bäddmadrass 60x120x8

  NG Baby Organic Basic Madrass med bäddmadrass 60x120x8
  Ekologisk madrass till spjälsängNG Baby Organic Basic Madrass med bäddmadrass 60x120x8 är ett set med den populära spjälsängsmadrassen Organic Basic tillsammans med en skyddande bäddmadrass. Madrassen&hellip:
 • NG Baby Organic Basic Madrass med bäddmadrass 55x115x8

  NG Baby Organic Basic Madrass med bäddmadrass 55x115x8
  Ekologisk madrass till spjälsängenNG Baby Organic Basic Madrass med bäddmadrass 55x115x8 är ett set med den populära spjälsängsmadrassen Organic Basic tillsammans med en skyddande bäddmadrass.&hellip:
 • NG Baby Organic Basic Madrass 60x120x8

  NG Baby Organic Basic Madrass 60x120x8
  NG Baby Organic Basic Madrass 60x120x8NG Baby Madrass Organic Basic 60x120x8 är en svensktillverkad ekologisk madrass till spjälsäng. Yttertyg i ekologisk GOTS-certifierad bomullssatin. Stoppning av&hellip:
 • Madrass Eko Spjälsäng

  Madrass Eko Spjälsäng
  Ekologisk och svensktillverkad madrass från Ng Baby som passar till spjälsängen. Madrassen är tillverkad i hållbara, ekologiska och väl valda material. Ger bra komfort och god luftcirkulation i barnets säng. Stoppningen av komprimerad återvunnen fibervadd. Avtagbart yttertyg för enkel tvättning. Överdraget sys och madrassen stoppas i Emmaljunga, Sverige. Mått: 60 x 120 x 8 cm. Material: Ekologiskt yttertyg av 100 % GOTS-certifierad bomullssatin, stoppning av återvunnen fibervadd, 100 % polyester. Tvättråd: Yttertyget som träs av tvättas i maskin 60 grader. Madrassen kan sköljas av för hand, max 40 grader, utan tvättmedel. Krama ur vattnet, vrid ej madrassen.

Fler tips på ekologiska madrasser

 • NG Baby Organic Basic Madrass till Bedside crib

  NG Baby Organic Basic Madrass till Bedside crib
  NG Baby Organic Basic Madrass till Bedside cribEKOLOGISK MADRASS FÖR BARNMadrass från NG Baby i hållbara, ekologiska och väl valda material. Madrassen som tillverkas i Emmaljunga ger bra komfort och&hellip: