Nattlampor med stjärnhimmel

Att ligga och stirra upp i taket kanske låter otroligt uttråkande men inte om det är en projicerad stjärnhimmel däruppe. Det finns flera fina, söta nattlampor för barn som skapar stjärnhimlar i olika färger. De kan projicera antingen i taket eller på väggen och har oftast en automatisk avstängingsfunktion (sleep mode).

Den mysiga nattlampan kan bli en trygg nattkompis och den går enkelt att ta med sig varsomhelst då lampan drivs av batterier. Till vissa modeller följer det även med en lite guide till de olika stjärnbilderna som projiceras.

Söta barnlampor som projicerar stjärnhimlar

 • Pabobo Stjärnprojektor Mjukisdjur Kanin

  Pabobo Stjärnprojektor Mjukisdjur Kanin
  Pabobo Stjärnprojektor Mjukisdjur KaninPabobo Stjärnprojektor Mjukisdjur är en innovativ nattlampa i form av ett mjukisdjur som kan projicera en fin stjärnhimmel i barnets rum och spela en vaggvisa som hjälper barnet att komma till ro. Den här multifunktionslampan blir även en gosig kompis som håller ditt barn sällskap hela natten.Pabobo Stjärnprojektor Mjukisdjur är en LED-lampa som inte blir varm, varför barnet kan använda den som mjukisdjur, leka med den och ha den med i sängen. Lampan kan projicera en stjärnhimmel som ändrar färg, eller lyser med fast sken i blått, grönt eller orange. Den kan även spela en lugn vaggvisa på två olika volymer. Lampan sätts på/av med ett enkelt tryck. Den kan också stänga av sig själv efter 22 minuter, eller 15 minuter med både stjärnhimmel och musik. Lampan är sladdlös och drivs av 3 st AA-batterier. Det mjuka överdraget kan tvättas i maskin på 30 grader.Fakta- Projicerar stjärnhimmel i 3 färger- LED-lampa, blir ej varm- Spelar en lugn musik, två ljudnivåerTvätt: 30 grader i maskin för mjukisdelenÅlder: från 10 månMaterial: Överdraget: 100% polyester. Höljet: 100% ABS-plast.
 • Zazu Leo the Lion Projektor

  Zazu Leo the Lion Projektor
  En magisk stjärnhimmel och fantastiskt ljud av Lejonet Leo!Zazu Leo the Lion Projektor är ett gulligt lejon som hjälper din baby att få en mysigare godnattstund! Rummet blir till en helt magisk stjärnhimmel i fyra olika färger som orange, blå, grön eller flerfärgat. Den spelar även lugnande ljud som hjärtljud, natur eller lounge musik. Projektorn stängs av efter 30 minuter, musiken efter 15 minuter och den aktiveras per automatik när ditt barn börjar gråta. Egenskaper:Storlek: 24x14x16 cm Lampa: LED Drivs av 3 x AAA batterier (inkluderas ej) Finns i flera djurStängs av och aktiveras automatiskt
 • Zazu Stjärnprojektor Harry Igelkott

  Zazu Stjärnprojektor Harry Igelkott
  Zazu Stjärnprojektor Harry IgelkottZazu Stjärnprojektor Harry Igelkott förvandlar ditt barns rum till en magisk stjärnhimmel medan den spelar lugnande melodier.StjärnprojektorZazus gulliga nattlampa projicerar magiska stjärnor på taket i fyra olika färger: orange, blå, grön eller flerfärgat.Lugnande melodierNär det är dags att sova är det bara att sätta på en lugnande melodi på din nattlampa. Välj mellan hjärtljud, natur eller lounge-musik.Automatisk avstängningProjektorn stängs av automatiskt efter 30 minuter och musiken efter 15 minuter.GråtsensorProjektorn kan automatiskt starta när din lilla börjar gråta.Produktfakta:Lampa: LEDDrivs av 3 x AAA batterier (inkluderas ej)
 • Pabobo Stjärnprojektor

  Pabobo Stjärnprojektor
  Mysig nattlampa med stjärnprojektor och musikPabobo Stjärnprojektor är en batteridriven nattlampa som projicerar en fin stjärnhimmel i barnets rum.Dessutom kan den spela en lugn melodi, som hjälper barnet att somna tryggt.Pabobo Musical Star Projector är en sladdlös, batteridriven nattlampa som lätt kan placeras var som helst i barnets rum. LED-lampan projicerar en stjärnhimmel i antingen blått, grönt eller orange. Pabobo Musical Star Projector kan även spela en lugn vaggvisa som hjälper barnet att somna in.Den här är en nattlampa som sätts på/av med ett enkelt tryck. Den kan också stänga av sig själv efter 22 minuter, eller 15 minuter med både stjärnhimmel och musik. Lampan är sladdlös och drivs av 3 st AA-batterier.Fakta Pabobo Musical Star Projector- Projicerar stjärnhimmel i 3 färger- LED-lampa, blir ej varm- Spelar lugn musik, två ljudnivåerÅlder: från 0 månadMaterial: Överdrag 100% polyester. Höljet: 100% ABS-plast.