Moonboon hängvagga

Moonboons hängande vagga är både stilren och funktionell. Nu har den fått en motor som du kan styra med en mobilapp. I den här artikeln går vi på djupet med produkten och du får även tips på hur du kan få 10% rabatt när du handlar från deras egen webbshop.

Moonboon hängvagga på stativ och med motorMoonboons hängvagga med motor finns i 5 olika färger och 2 olika stativfärger.

Vilka är Moonboon?

Moonboon är ett företag som har specialiserat sig på att designa och tillverka babyvaggor. Deras produkter kännetecknas av en kombination av hållbarhet, kvalitet och innovativ design.

Produkterna har som syfte att vara säkra och bekväma sovlösningar för spädbarn. Moonboon värdesätter miljövänliga material och metoder i sin produktion, vilket speglar en stark åtagande till både barnens välbefinnande och miljöskydd.

Grundare av bolaget Moonboon ApS är Marie Grew som startade verksamheten 2018. Idén föddes när hon kämpade med att få sin egen son att somna, med otaliga timmar vyssandes och vaggandes.

Hon tog, tillsammans med sin man Adam, fram en prototyp på en hängvagga med tillhörande motor. Sonen somnade snabbare och sov bättre, vilket var ett tillräckligt bevis för Marie att försöka göra ett företag av sin idé.

Motor och appstyrning

Motorn som får hängvaggan att vagga av sig själv är designad av Laura Faurschou och utvecklad ytterligare av ingenjörer på C.B. Svendsen i Kirke Værløse.

Moonboon Motor Connect till hängvägga

En nyhet är att du nu kan styra vaggningsmotorn från mobilen i Moonboon app. För att kunna göra det måste du ha modellen som heter CONNECT, vilken kostar 300 kr extra än originalet.

Det finns speciella sömnprogram att välja i appen, där sömnexperter har lagt upp strukturen för 1) kort tupplur, 2) lång tupplur och 3) nattsömn.

Appen finns tillgänglig både för iOS (iPhones) och för Android-mobiler.