Molnmobil

Här hittar du flera tips på sängmobilerna som har mjuka, fluffiga moln som hänger ovanför vagga, babysängen eller barnvagnen. En del av mobilerna har dessutom musik som du kan starta - en skön vaggvisa att lyssna till medans molnen svävar runt ovanför barnet.

Sängmobil med fluffiga moln

 • Sebra Mobil Moln (Grå)

  Sebra Mobil Moln (Grå)
  Fin välarbetad mobil från Sebra med mjuka moln. Ringen är tillverkad i trä och molnen är tillverkade i 100% ull. Mått 57 x 22 cm.
 • Sebra Mobil Moln (Cotton Candy Pink)

  Sebra Mobil Moln (Cotton Candy Pink)
  Fin välarbetad mobil från Sebra med mjuka moln.
 • JaBaDaBaDo Musikmobil Elefant (Rosa)

  JaBaDaBaDo Musikmobil Elefant (Rosa)
  En sö:t musikmobil i mjuk textil som spelar en vaggvisa samtidigt som figurerna sakta snurrar runt. Perfekt att hä:nga ö:ver skö:tbordet eller spjä:lsä:ngen. Mobilen har sö:ta figurer i form av rosa elefanter och vita moln och stimulerar bå:de barnets syn och hö:rsel samtidigt som det roar barnet.Vit mobilarm i plast ingå:r.
 • Musikmobil Elefant

  Musikmobil Elefant
  Musikmobil med fina moln och elefantfigurer - Ålder: Från 0 månader - Färg: Grå - Material: Velour och bomull För att förhindra eventuell skada genom att barnet trasslar in sig, avlägsna denna leksak så snart barnet börjar försöka resa sig på händer och knän i krypläge.
 • Geggamoja mobil Moln (Grå)

  Geggamoja mobil Moln (Grå)
  Inred ditt barnrum men en fin Geggamoja mobil- här i formen av ett moln. Tygerna i denna produkt är spilltyger från vår klädproduktion - smart tycker vi!Material: 100% Ekologisk bomullsvelour- fyllning återvunnen polyester.
 • JaBaDaBaDo Mobil Moln

  JaBaDaBaDo Mobil Moln
  Trämobil från JaBaDaBaDo med söta moln att hänga upp ovanför sängen eller skötbordet i barnrummet. Komplettera gärna med vit mobilarm i trä som du kan köpa till separat. Mått 36 x 26 x 5 cm.
 • Sängmobil Moln

  Sängmobil Moln
  Söt mobil i trä med dekorativa moln och stjärnor att hänga upp ovanför sängen eller skötbordet i barnrummet. Mobilens färger och mönster hjälper till att stimulera barnets sinnen och rörelser under dess första månader. Alla figurerna är tillverkade i trä och hålls samman med ett snöre. Komplettera med Jabadabados vita mobilarm i trä för att fästa i sängen, köpes separat. Varning! För att förhindra eventuell skada genom att barnet trasslar in sig, avlägsna denna leksak så snart barnet kan nå det. Material: Trä. Mått: 36 x 26 x 5cm.